[KB3419] Download og installer ESET Home og Small Office-produkter til Windows

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

• Download, installer og aktiver ESET Windows Home-produkter
  • Download, installer og aktivér ESET Small Office-produkter

Løsning

Installation af ESET Windows Home- og ESET Small Office-produkter

Denne artikel gælder for følgende produkter:

ESET Windows Home-produkter:

ESET produkter til små kontorer:

Særlige installationstyper

Nedenstående links indeholder yderligere oplysninger om særlige installationstyper:

Før installationen

1. Afinstaller eventuelt tidligere installeret antivirussoftware på dit system.

2. Opret en ESET HOME-konto. Du kan også oprette kontoen under installationen.

3. Føj dit abonnement til din ESET HOME-konto. Du kan også føje abonnementet til din ESET HOME-konto under installationen.

Obligatorisk ESET HOME-konto

ESET HOME-konto er obligatorisk for installation af alle abonnementer, der er købt efter 15. november 2023.

Download den aktiverede installationsfil fra ESET HOME

1. Log ind på din ESET HOME-konto.

2. Klik på Beskyt enhed i afsnittet Enheder.

Figur 1-1
  3. Vælg, hvor du vil installere dit ESET Home- eller Small Office-produkt til Windows. Hvis du vil installere det på den aktuelle enhed, skal du klikke på Beskyt denne enhed eller klikke på Beskyt en anden enhed, hvis du vil installere det på en anden Windows-enhed.

Beskyt denne enhed
  1. Klik på Beskyt denne enhed, og klik på Fortsæt. Hvis du vælger Beskyt en anden enhed, kan du sende downloadlinket til installationsprogrammet via e-mail og downloade det på en anden enhed.

Figur 2-1
  2. Hvis du har flere abonnementer, bliver du bedt om at vælge det abonnement, du vil bruge til at aktivere dit ESET Home- eller Small Office-produkt til Windows. Vælg det abonnement, du vil bruge, og klik på Fortsæt. Hvis du kun har ét abonnement, skal du fortsætte til trin 6.

Figur 2-2
  3. Klik på Download beskyttelse. ESET HOME downloader ESET home- eller small office-produktet til Windows i henhold til dit operativsystem og dit abonnement.

Figur 2-3
  4. Installationsfilen er downloadet, og du kan gå videre til installationen.

Beskyt en anden enhed
  1. Klik på Beskyt en anden enhed, og klik på Fortsæt.

Figur 3-1
  2. Klik på Hent et softwareinstallationsprogram via e-mail.

Figur 3-2
  3. Vælg Windows eller Windows Server, afhængigt af hvilket produkt du ønsker at hente et installationsprogram til, og klik på Fortsæt.

Figur 3-3
  4. Hvis du har flere abonnementer, bliver du bedt om at vælge det abonnement, du vil bruge til at aktivere dit ESET Home- eller Small Office-produkt til Windows. Vælg det abonnement, du vil bruge, og klik på Fortsæt. Hvis du kun har ét abonnement, skal du fortsætte til trin 8.

Figur 3-4
  5. Skriv den e-mail, du vil sende linket til installationsfilen til, i feltet E-mailadresse, og klik på Send beskyttelse.

Figur 3-5
  6. Linket til installationsfilen blev sendt til den e-mailadresse, du valgte.

Figur 3-6
  7. Åbn e-mailen fra info@product.eset.com i din indbakke, og klik på Download produkt.

Figur 3-7
  8. Installationsfilen er downloadet, og du kan fortsætte med installationen.

Installer ESET Windows sikkerhedsprodukt til hjemmet eller det lille kontor

1. Dobbeltklik på den downloadede installationsfil for at starte installationen.

2. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen, og klik på Fortsæt.

Figur 4-1
  3. Vi anbefaler, at du aktiverer alle beskyttelses- og installationsindstillinger. Klik på Tillad alle og fortsæt, eller vælg dine egne indstillinger og klik på Fortsæt. Du kan gennemgå slutbrugerlicensaftalen og fortrolighedspolitikken, før du fortsætter.

Figur 4-2
  4. I feltet Enhedsnavn skal du skrive et navn til din enhed og klikke på Fortsæt.

Figur 4-3
  5. Klik på Fortsæt for at starte installationen.

Figur 4-4
  6. Når installationen er færdig, skal du klikke på Udført.

Figur 4-5

Dit ESET-produkt til hjemmet eller det lille kontor til Windows er nu installeret og fuldt funktionsdygtigt. En indledende scanning af din computer starter kort tid efter, at installationen er afsluttet.

Need further assistance? Contact ESET Technical Support.