[KB8154] Løse feil 1603 under installasjon av Live Installer-pakken for ESET PROTECT

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• Løse "Feil 1603: Det oppstod en alvorlig feil under installasjonen" som vises når du installerer Live Installer-pakken fra ESET PROTECT på en klientdatamaskin
  • Last ned og installer ESET Management Agent og sikkerhetsproduktet hver for seg
  • Opprett konfigurasjonsskriptet install_config.ini som inneholder parametrene som agenten skal bruke for å kommunisere med ESET PROTECT-serveren

Løsning

1. Open ESET PROTECT in your web browser and log in.

2. Klikk på Hurtigkoblinger → SCCM/GPO-skript. Skriv inn informasjonen om konfigurasjonsfilen, klikk på Lagre og last ned, og klikk deretter på Last ned ved siden av Configuration GPO/SCCM script.

Figur 1-1
    Klikk på bildet for å åpne det i et nytt vindu
  3. Last ned ESET Management Agent installer .msi-filen fra ESETs nedlastingsside.

4. Opprett en ny mappe på klientdatamaskinen, og lagre agentinstallasjonsfilen .m si og filen install_config.ini i denne mappen.

5. Dobbeltklikk på .msi-filen for agentinstallasjonsprogrammet for å starte installasjonen av ESET Management Agent. Installasjonsprogrammet bruker automatisk informasjonen fra filen install_config.in i.

Figur 1-2
    Klikk på bildet for å åpne det i et nytt vindu
  6. Når installasjonen er fullført, kontrollerer du at klientdatamaskinen vises i ESET PROTECT Web Console.

Hvis du fortsatt ser Error 1603, follow the steps in this article.

7. Distribuer ESETs endepunktprodukter ved hjelp av en installasjonsoppgave i ESET PROTECT eller last ned og installer endepunktproduktet fra ESETs nedlastingsside.

Sørg for at operativsystemet er fullstendig oppdatert og at du har manuelt avinstallert tidligere versjoner av ESET-sikkerhetsprodukter. Besøk denne artikkelen for å løse vanlige feilmeldinger ved ESET-installasjon.