[KB8154] Løs fejl 1603 under installation af Live Installer-pakken til ESET PROTECT

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Løs "Fejl 1603: Der opstod en fatal fejl under installationen", der vises, når du installerer Live Installer-pakken fra ESET PROTECT på en klientcomputer
  • Download og installer ESET Management Agent og sikkerhedsproduktet separat
  • Opret konfigurationsscriptet install_config.ini, der indeholder parametrene for agentens kommunikation med din ESET PROTECT-server

Løsning

1. Open ESET PROTECT in your web browser and log in.

2. Klik på Hurtige links → SCCM/GPO-script. Indtast oplysningerne om konfigurationsfilen, klik på Gem og download, og klik derefter på Download ved siden af Configuration GPO/SCCM script.

Figur 1-1
    Klik på billedet for at åbne det i et nyt vindue
  3. Download ESET Management Agent installer .msi file from the ESET download page.

4. Opret en ny mappe på klientcomputeren, gem Agent installer .m si-filen og filen install_config.ini i den mappe.

5. Dobbeltklik på Agent installer .msi-filen for at starte installationen af ESET Management Agent. Installationsprogrammet vil automatisk bruge oplysningerne fra filen install_config.ini.

Figur 1-2
    Klik på billedet for at åbne det i et nyt vindue
  6. Når installationen er færdig, skal du kontrollere, at du kan se klientcomputeren i ESET PROTECT Web Console.

Hvis du stadig ser Error 1603, follow the steps in this article.

7. Implementer ESETs eller download og installer slutpunktsproduktet fra ESET's downloadside.

Sørg for, at dit operativsystem er fuldt opdateret, og at du har manuelt afinstalleret tidligere versioner af ESET-sikkerhedsprodukter. Besøg denne artikel for at løse almindelige fejlmeddelelser ved ESET-installation.