[KB8154] Åtgärda fel 1603 under installation av Live Installer-paket för ESET PROTECT

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Lös "Fel 1603: Ett allvarligt fel uppstod under installationen" som visas när du installerar Live Installer-paketet från ESET PROTECT på en klientdator
  • Hämta och installera ESET Management Agent och säkerhetsprodukten separat
  • Skapa konfigurationsskriptet install_config.ini som innehåller parametrarna för att agenten ska kunna kommunicera med din ESET PROTECT-server

Lösning

1. Open ESET PROTECT in your web browser and log in.

2. Klicka på Snabblänkar → SCCM/GPO-skript. Skriv in informationen för konfigurationsfilen, klicka på Spara och h ämta och klicka sedan på Hämta bredvid Konfigurationsskript för GPO/SCCM.

Figur 1-1
    Klicka på bilden för att öppna den i ett nytt fönster
  3. Hämta installationsfilen för ESET Management Agent .msi från ESET:s nedladdningssida.

4. Skapa en ny mapp på klientdatorn och spara Agent installer .m si-filen och filen install_config.ini i den mappen.

5. Dubbelklicka på filen Agent installer .m si för att påbörja installationen av ESET Management Agent. Installationsprogrammet använder automatiskt informationen från filen install_config.ini.

Figur 1-2
    Klicka på bilden för att öppna den i ett nytt fönster
  6. När installationen är klar kontrollerar du att klientdatorn visas i ESET PROTECT webbkonsol.

Om du fortfarande ser fel 1603, följ stegen i den här artikeln.

7. Distribuera ESET:s slutpunktsprodukter med en installationsuppgift i ESET PROTECT eller ladda ner och installera slutpunktsprodukten från ESET:s nedladdningssida.

Se till att operativsystemet är helt uppdaterat och att du har manuellt avinstallerat tidigare versioner av ESET:s säkerhetsprodukter. Besök denna artikel för att lösa vanliga felmeddelanden vid installation av ESET.