[KB7421] Ta i bruk en slettet fulldiskkryptert arbeidsstasjon (administrert)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

  • En arbeidsstasjon har ved et uhell blitt slettet fra ESET Endpoint Encryption (EEE)-serveren, og du ønsker å ta tilbake kontrollen over den

ESET Endpoint Encryption Client and ESET Endpoint Encryption Server are separate applications from ESET Full Disk Encryption

The article below applies only to the ESET Endpoint Encryption Client or ESET Endpoint Encryption Server and not ESET Full Disk Encryption.

Visit ESET Full Disk Encryption support to view ESET Full Disk Encryption content.

Løsning

  1. Kontroller FDE-legitimasjon
  2. Tilbakestill aktivering
  3. Adopter arbeidsstasjonen

I. Kontroller FDE-legitimasjon

Kontroller at du har de riktige administratorpåloggingsopplysningene for påloggingsskjermen for FDE (Full Disk Encryption) før oppstart av arbeidsstasjonen. ESET anbefaler at du tester disse opplysningene på arbeidsstasjonen ved å logge deg på FDE-autentiseringsskjermbildet før oppstart med administratorlegitimasjonen og starte opp til Windows.

II. Tilbakestill aktivering

Tilbakestill aktiveringsprosessen for en administrert klient i ESET Endpoint Encryption Client.

III. Ta i bruk arbeidsstasjonen

  1. Logg på ESET Endpoint Encryption Server.

  2. Velg en bruker, og klikk deretter på Detaljer.

Figur 1-1
Klikk på bildet for å se det større i et nytt vindu
  1. Klikk på Workstations, velg arbeidsstasjonen og klikk deretter på Goto.

Figur 1-2
Klikk på bildet for å vise det i større format i nytt vindu
  1. Klikk på Adopt i kategorien Workstation Details.

Figur 1-3
Klikk på bildet for å vise større i nytt vindu
  1. Skriv inn tidligere FDE-administratorlegitimasjon, ny administratorlegitimasjon og passordforsøk, og klikk deretter på Adopt.
Figur 1-4
  1. Manuelt synkroniser arbeidsstasjonen og synkroniser deretter EEE-serveren.

  2. Når EEE-serveren er synkronisert, skal du se et varsel nederst i høyre hjørne med teksten "FDE Adopt" fullført og (hvis du har endret påloggingsinformasjonen) "Modify FDE Login" fullført.

Figur 1-5