[KB7421] Ottaa käyttöön poistetun, kokonaan salatun työaseman (hallinnoitu)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

 

Kysymys

  • Työasema on vahingossa poistettu ESET Endpoint Encryption (EEE) -palvelimesta, ja haluaisit ottaa sen takaisin hallintaasi

ESET Endpoint Encryption Client and ESET Endpoint Encryption Server are separate applications from ESET Full Disk Encryption

The article below applies only to the ESET Endpoint Encryption Client or ESET Endpoint Encryption Server and not ESET Full Disk Encryption.

Visit ESET Full Disk Encryption support to view ESET Full Disk Encryption content.

Ratkaisu

  1. Tarkista FDE-tunnukset
  2. Nollaa aktivointi
  3. Ota työasema käyttöön

I. Tarkista FDE-tunnukset

Varmista, että sinulla on oikeat järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot työaseman Full Disk Encryption (FDE) -kirjautumisnäyttöä varten ennen käynnistystä. ESET suosittelee näiden tietojen testaamista työasemalla kirjautumalla FDE-käynnistystä edeltävään todennusnäyttöön järjestelmänvalvojan tunnuksilla ja käynnistämällä Windows onnistuneesti.

II. Aktivoinnin palauttaminen

#@##publication_url id='1922' language='1' content='Nollaa hallitun asiakkaan aktivointiprosessi ESET Endpoint Encryption Clientissa' target='_blank'#@#.

III. Työaseman käyttöönotto

  1. Kirjaudu sisään ESET Endpoint Encryption Server -palvelimeen.

  2. Valitse käyttäjä ja valitse sitten Tiedot.

Kuva 1-1
Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana uudessa ikkunassa
  1. Napsauta Workstations (Työasemat), valitse työasema ja napsauta sitten Goto (Siirry).

Kuva 1-2
Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana uudessa ikkunassa
  1. Napsauta Työaseman tiedot -välilehdellä Adopt.

Kuva 1-3
Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana uudessa ikkunassa
  1. Kirjoita aiemmat FDE Administratorin tunnukset, uudet Administratorin tunnukset ja salasanayritykset ja napsauta sitten Adopt.
Kuva 1-4
  1. Manuaalisesti synkronoi työasema ja synkronoi sitten EEE-palvelin.

  2. Kun EEE-palvelin on synkronoitu, sinun pitäisi nähdä oikeassa alakulmassa hälytys, jossa lukee 'FDE Adopt' completed successfully ja (jos olet muuttanut kirjautumistietoja) 'Modify FDE Login' completed successfully.

Kuva 1-5