[KB2999] Hoe her-installeer ik de ESET Mobile Security voor Android

Probleem

• U hebt alle data van uw apparaat afgehaald of u heeft een systeem herstel gedaan en nu wilt u de ESET software opnieuw op uw mobiele apparaat zetten.

• Als u het juiste Amazon of Google account gebruikt bij het activeren van uw mobiel zal de ESET software ook automatisch geactiveerd worden.

Oplossing

Om ESET Mobile Security opnieuw te installeren nadat u alle data van uw apparaat hebt afgehaald of een systeem herstel heeft gedaan kunt u de volgende instructies volgen om de software opnieuw te installeren:

Google Play or Amazon.com

ESET.com