[KB7637] Salli koko levyn käyttöoikeus ESET-tuotteellesi macOS:lle (6.11)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• ESET Security -tuotteet vaativat pääsyn macOS-käyttäjän suojaamiin tietoihin toimiakseen oikein
  • Sait ESET-tuotteesta varoituksen "Tietokoneesi ei ole täysin suojattu"

Ratkaisu

Uudelleenkäynnistys vaaditaan päivityksen aikana versioon 7

Järjestelmä on käynnistettävä uudelleen, kun päivität versiosta 6 versioon 7 ja ennen kuin sallit pääsovelluksen täyden levyn käytön.

macOS Ventura (13) ja uudemmat

1. Napsauta Avaa järjestelmäasetukset.

Kuva 1-1
  2. Ota kaikki ESET-asetukset käyttöön napsauttamalla niiden vieressä olevia valintaruutuja. Vaihtoehtojen määrä voi vaihdella macOS:n ESET-turvatuotteen mukaan.

Kuva 1-2
  3. Sinun on ehkä käytettävä Touch ID:tä tai napsautettava Käytä salasanaa ja kirjoitettava käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsautettava sitten Muokkaa asetuksia ottaaksesi Full Disk Access -asetuksen käyttöön.

Kuva 1-3

macOS Big Sur (11) ja macOS Monterey (12)

1. Napsauta Avaa järjestelmäasetukset.

Kuva 2-1
  2. Napsauta lukkokuvaketta tehdessäsi muutoksia.

Kuva 2-2
  3. Käytä Touch ID:tä tai valitse Käytä salasanaa... ja kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja valitse sitten Avaa lukitus.

Kuva 2-3
  4. Valitse ESET-sovelluksesi.

Kuva 2-4
  5. Tietokoneesi näyttää ilmoituksen. Napsauta Myöhemmin. Älä käynnistä tietokonetta uudelleen tässä vaiheessa.

Kuva 2-5
  6. Valitse ESET Real-time File System Protection.

Kuva 2-6
ESET Real-time File System Protection ei ole käytössä

Jos tätä vaihtoehtoa ei ole taulukossa, sinun on ensin sallittava järjestelmälaajennukset ESET-tuotteellesi.

#@##publication_url id='2895' language='1' content='Allow system extensions for your ESET product' target='_blank'#@#.

1. Napsauta Käynnistä uudelleen tai käynnistä tietokone uudelleen.