[KB3133] Importer eller eksporter ESET-konfigurationsindstillinger i Windows-hjemmeprodukter ved hjælp af en .xml-fil

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

Løsning

Erhvervsbrugere: Klik her for instruktioner

Eksporter din konfiguration som en XML-fil

1. Åbn hovedprogramvinduet i dit Windows ESET-produkt.

2. Klik på Setup Import/Export settings.

Figur 1-1
  1. Vælg Eksporter indstillinger, klik på ikonet Gennemse ... for at vælge et filnavn og en placering til din .xml-konfigurationsfil, og klik derefter på Eksporter. Gem .xml-filen på et delt eller bærbart drev, hvis du planlægger at eksportere disse indstillinger til en anden computer.
    Figur 1-2

Importer dine indstillinger til en anden computer

1. Hvis du vil importere dine ESET-produktindstillinger fra én computer til en anden, skal du gentage trin 1 og 2 (ovenfor) på den anden computer.

2. Vælg Importer indstillinger, klik på ikonet Gennemse ... for at navigere til den .xml-fil, du vil importere (gemt på et offentligt drev eller et USB-flashdrev), og klik på Importer. Din anden computer vil nu være konfigureret på samme måde som den første.

Figur 2-1

Indsend en .xml-konfigurationsfil til ESET Customer Care

For bedre at kunne hjælpe dig med en sag kan ESET Customer Care anmode om en .x ml-fil, der indeholder indstillingerne for dit ESET-produkt. Svar på denne anmodning, og vedhæft den . xml-fil, du oprettede i del I.