[KB6588] Sms-tekstopdrachten inschakelen in ESET Mobile Security voor Android

Probleem

Details

Schakel SMS-tekstopdrachten in om het wachtwoord opnieuw instellen op afstand, sirene, apparaat wissen, vergrendelen te gebruiken en GPS-functies te vinden. Een wachtwoord is vereist om de SMS-opdrachten op afstand naar uw apparaat te verzenden. We raden aan dat u een nieuw wachtwoord maakt om te gebruiken voor het verzenden van externe SMS-tekstopdrachten.

Oplossing

Beginnen met ESET Mobile Security: Stap 3 van 6

← Optimalisatie | Vertrouwde vriend toevoegen →

Schakel SMS-tekstopdrachten in

1. Open ESET Mobile Security voor Android.
  1. Tik op Antidiefstal → SMS-tekstopdrachten.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer uw beveiligingswachtwoord in van ESET ESET Mobile Security en klik op Bevestigen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op de schuifbalk naast SMS-tekstopdrachten.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Een wachtwoord is nodig om SMS-tekstopdrachten te sturen vanaf een apparaat van een vertrouwde vriend. Maak dit wachtwoord in de stap hieronder en klik op Volgende

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer een wachtwoord in wat u wilt gebruiken om remote tekstopdrachten te versturen en klik op Opslaan.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Voltooien.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

SMS Remote Tekstopdrachten

U kunt het apparaat van een vertrouwde vriend gebruiken om de volgende tekstopdrachten naar uw apparaat te verzenden. U kunt deze functie alleen gebruiken als u al een vertrouwde vriend hebt toegevoegd aan uw apparaat. U kunt deze opdrachten niet vanaf een apparaat verzenden, tenzij deze behoort tot een contact dat wordt vermeld als een vertrouwde vriend in ESET Mobile Security voor Android.

Reset een verloren of vergeten wachtwoord

Als u uw ESET Mobile Security-wachtwoord opnieuw wilt instellen, verzendt u een sms naar uw apparaat vanaf het apparaat van uw vertrouwde vriend in de volgende indeling:

eset remote reset

Uw apparaat zal u vragen om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Sirene-functie op afstand

Als u de sirene op uw apparaat wilt activeren, verzendt u een sms naar uw apparaat vanaf het apparaat van uw vertrouwde vriend in de volgende indeling:

eset siren password

Vervang password met het wachtwoord dat u hebt aangemaakt tijdens het instellen van SMS-tekstopdrachten.

Remote Wipe functie

Waarschuwing: De functie ESET Remote Wipe verwijdert alle contacten, berichten, e-mails, geïnstalleerde applicaties, app-cache, uw Google-account en de inhoud van uw SD-kaart van uw apparaat. Wissen op afstand is alleen bedoeld voor gebruik in situaties waarin uw telefoon is verloren of gestolen.

Om de functie Remote Wipe te activeren, verzendt u een sms naar uw apparaat vanaf het apparaat van uw vertrouwde vriend in de volgende indeling:

eset wipe password

Vervang password met het wachtwoord dat u hebt aangemaakt tijdens het instellen van SMS-tekstopdrachten.

Remote Lock functie

Vergrendel uw apparaat op afstand. Uw ESET Mobile Security-wachtwoord is vereist om het apparaat opnieuw te ontgrendelen. Als u de functie voor externe vergrendeling wilt activeren, verzendt u een sms naar uw apparaat vanaf het apparaat van uw vertrouwde vriend in de volgende indeling:

eset lock password

Vervang password met het wachtwoord dat u hebt aangemaakt tijdens het instellen van SMS-tekstopdrachten.

Remote Find GPS-functie

U ontvangt een sms met GPS-coördinaten en een link naar Google Maps waarop de exacte locatie van uw apparaat wordt weergegeven. Om de GPS-coördinaten te ontvangen, moet de GPS-module op uw telefoon van tevoren worden geactiveerd. Om de GPS-functie op afstand te activeren, verzendt u een sms naar uw apparaat vanaf het apparaat van uw vertrouwde vriend in de volgende indeling:

eset find password

Vervang password met het wachtwoord dat u hebt aangemaakt tijdens het instellen van SMS-tekstopdrachten.