[KB3622] Verwijder een ESET Antidiefstal phantom-account van uw Windows-computer

Probleem

• U hebt uw ESET Windows-product verwijderd en het phantomaccount dat tijdens de installatie van ESET Antidiefstal is gemaakt, blijft op uw computer staan

Oplossing

1. Log in op uw my.eset.com account.

2. Klik op ESET Antidiefstal.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer het apparaat met het Phantom-account dat u wilt verwijderen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Instellingen en verifieer de naam van het account wat u wilt verwijderen naast de naam van het Phantom-account.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder, klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Instellingen.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Accounts.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Gezin en andere personen.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het account dat u wilt verwijderen (zoek de accountnaam die overeenkomt met die van stap 4) en klik vervolgens op Verwijderen.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Account en gegevens verwijderen. Het phantomaccount is nu verwijderd op uw Windows-computer.