[KB3154] Na de upgrade naar Windows 8 met ESET geïnstalleerd, ben ik niet in staat om verbinding te maken met internet

Probleem

Geen internetverbinding na de upgrade naar Windows 8 met ESET Smart Security Premiu, of ESET Internet Security geïnstalleerd
Hoe upgrade ik veilig naar Windows 8, terwijl ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of ESET NOD32 Antivirus geïnstalleerd staat.

Oplossing

Start met oplossing 1 en ga alleen verder met oplossing 2 als oplossing 1 niet werkt.

Oplossing 1

Verwijderen en opnieuw installeren van uw ESET product

1. Download de laatste versie van ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Verwijder uw bestaande ESET product:
  • Vanaf het start scherm, klik op de Windows knop + Z op uw keyboard en klik alle apps
  • Zoek ESET op en klik op verwijderen.
  • Klik op volgende en klik daarna op verwijderen in het setup venster.
  • Selecteer de reden dat u ESET verwijderd en klik op volgende, klik daarna op nogmaals op verwijderen om het verwijderen te beginnen. Zodra deze klaar is, herstart uw computer.
  1. Herinstalleer uw ESET software.
  • Zoek uw gedownloade ESET installatie pakket van stap 1 en klik hier dubbel op om de ESET Live Installer uit te voeren.
  • Volg de instructies voor het installeren en activeren van uw ESET product, of zie een van de volgende ESET Knowledgebase artikelen:

Hoe download en installeer ik ESET Smart Security Premium?

Hoe download en installeer ik ESET Internet Security

Hoe download en installeer ik ESET NOD32 Antivirus?

Als u nog steeds problemen heeft, volg dan oplossing 2.

Oplossing 2

Gebruik de ESET Uninstaller en "EpfwWfpRegV5.exe" tool

1. Herstart u computer in de veilige modus. Instructies over het herstarten van uw computer in veilige modus, kunt u hier vinden.
  2. Gebruik de ESET uninstaller tool door middel van de volgende instructies: Hoe verwijder ik handmatig mijn ESET product?
  3. Klik op de link hieronder om het EpfwWfpRegV5 tool te downloaden, sla deze op uw bureaublad op

EpfwWfpRegV5.exe

1. Open een app zoeken (druk op de Windows-toets + Q op het toetsenbord) en typ cmd in het zoekveld.
  2. Klik met de rechtermuisknop cmd en kies Als administrator uitvoeren.
  3. Vul het onderstaande commando in, waarbij C: gebruikersnaam bureaublad de map is waar uw bureaublad ligt (bijvoorbeeld C: users joesmith bureaublad). Als u het commando correct heeft ingevoerd, zal de opdrachtprompt naar de map gaan die u heeft ingevoerd.

CD C:Usersusernamedesktop

1. Typ het onderstaande commando in de prompt precies zoals het hier wordt getoond om de EpfwWfpRegV5 tool uit te voeren:

EpfwWfpRegV5.exe /unreg

1. Volg de onderstaande instructies om ESET opnieuw te installeren.

Installeer uw Windows ESET product met behulp van de offline installer

1. Download de offline installer (.msi) voor uw Windows ESET product door te klikken op één van de onderstaande knoppen. Als u onzeker bent of uw systeem een 64-bits of een 32-bits is. Klik hier om te bepalen welk installatiepakket u moet downloaden.

ESET Smart Security Premium:

64-bit Download 32-bit Download

ESET Internet Security:

64-bit Download 32-bit Download

ESET NOD32 Antivirus:

64-bit Download 32-bit Download

1. Klik op Opslaan wanneer hier naar gevraagd word en sla het bestand op uw bureaublad.
  2. Zodra de download is voltooid, zou u misschien op uitvoeren kunnen klikken om het installatie proces te starten. Als het installatieprogramma niet automatisch wordt gestart, navigeert u naar uw bureaublad of waar u het bestand heeft opgeslagen (de bestandsnaam begint met ess of EAV en heeft de. Msi-bestand extensie) en dubbelklik erop om te openen.
  3. Volg de instructies in de installatie wizard. Of voor geïllustreerde instructies, kunt u één van de volgende ESET Knowledgebase artikelen bezoeken:

Hoe download en installeer ik ESET Smart Security Premium?

Hoe download en installeer ik ESET Internet Security

Hoe download en installeer ik ESET NOD32 Antivirus?