[KB758] Tarkista, mikä ESET home tai small office -tuote Windowsille sinulla on käytössäsi, ja katso, onko se uusin versio

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

ESET home- ja small office -tuotteiden uusimmat versionumerot

Nämä ovat uusimmat versionumerot, jotka ovat ladattavissa:

ESET Windows home -tuotteet
Tuote Uusin versio
ESET Security Ultimate #@##placeholder id='1441' language='1'#@#
ESET Smart Security Premium #@##placeholder id='1441' language='1'#@##
Internet Security

17.1.11.0

#
ESET NOD32 Antivirus #@##placeholder id='1441' language='1'#@##
ESET small office -tuotteet
Tuote Uusin versio
ESET Small Business Security #@##placeholder id='1441' language='1'#@##
ESET Safe Server

17.1.11.0

#

Yrityskäyttäjät: Tarkista uusin versio ESETin yritystuotteista.

Linux-käyttäjät: Siirry ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktopista ESET Endpoint Antivirus for Linuxiin.

Linux-käyttäjät: #@##publication_url id='897' target='_blank' content='Päivitä ESET Cyber Security tai ESET Cyber Security Pro uusimpaan versioon' focus=''#@#.

Android-käyttäjät: Mikä ESET Mobile Security for Android -tuote minulla on (ilmainen vai Premium)?

Määritä, mikä ESET-tuote on asennettu tietokoneeseesi

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteesi pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. ESET-tuotteesi nimi näkyy ikkunan yläosassa. Tässä esimerkissä näkyy ESET Security Ultimate.

Kuva 1-1

Määritä, onko sinulla ESET-tuotteesi uusin versio

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteesi pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse PäivitäTarkista päivitykset.

Vertaa versionumeroita ja päivitä manuaalisesti

Jos asennetun version numero on aikaisempi kuin yllä olevassa taulukossa näkyvä nykyinen versio, päivitä ESET home or small office product for Windows -ohjelmasi uusimpaan versioon.

Kuva 2-1
  3. Jos uudempi versio on saatavilla, se ladataan ja asennetaan automaattisesti.

4. Kun päivitys on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos uusin versio Program Component Upgrade (PCU) ei ole saatavilla tuotteessasi, päivitä ESET home or small office product for Windows uusimpaan versioon.