[KB758] Kontrollera vilken ESET Windows Home-produkt du har och se om det är den senaste versionen

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

Lösning på problemet

Det här är de senaste versionsnumren som finns tillgängliga för nedladdning:

Den senaste versionen av ESET Security Ultimate

17.1.11.0

Den senaste versionen av ESET Smart Security Premium

17.1.11.0

Den senaste versionen av ESET NOD32 Antivirus

17.1.11.0

Den senaste versionen av ESET Internet Security

17.1.11.0

För företagsanvändare: Sök efter den senaste versionen av dina ESET-produkter för företag.

Linux-användare: Migrera från ESET NOD32 Antivirus för Linux Desktop till ESET Endpoint Antivirus för Linux.

Linux-användare: Uppgradera ESET Cyber Security eller ESET Cyber Security Pro till den senaste versionen.

Android-användare: Vilken ESET Mobile Security för Android-produkt har jag (Free eller Premium)?

Ta reda på vilken ESET-produkt som är installerad på din dator

1. Öppna huvudprogramfönstret för din ESET Windows Home-produkt.

2. Namnet på din ESET-produkt visas högst upp i fönstret. I det här exemplet visas ESET Security Ultimate.

Bild 1-1

Ta reda på om du har den senaste versionen av din ESET-produkt

1. Öppna huvudprogramfönstret för din Windows ESET-produkt.

Jämför versionsnummer och uppgradera manuellt

Om det installerade versionsnumret är tidigare än den aktuella versionen som visas ovan, uppgradera din ESET Windows Home-produkt till den senaste versionen.

Klicka på Uppdatera → Sök efter uppdateringar.

Bild 2-1
  1. Om en nyare version finns tillgänglig hämtas och installeras den automatiskt.

2. När uppdateringen har installerats startar du om datorn.

Om den senaste versionen Program Component Upgrade (PCU) inte är tillgänglig i din produkt, uppgradera din ESET Windows Home-produkt till den senaste versionen.