[KB3133] Tuo tai vie ESETin määritysasetukset Windows Home -tuotteisiin .xml-tiedoston avulla

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Yrityskäyttäjät: Click here for instructions

Vie kokoonpanosi XML-tiedostona

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa Windowsin ESET-tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse Setup Import/Export settings (Tuo/vie asetukset).

Kuva 1-1
  1. Valitse Export settings (Vie asetukset), napsauta Browse (Selaa) -kuvaketta ... valitaksesi tiedostonimen ja sijainnin .xml-määritystiedostolle ja napsauta sitten Export (Vie). Tallenna .xml-tiedosto jaettuun tai siirrettävään asemaan, jos aiot viedä nämä asetukset toiseen tietokoneeseen.
    Kuva 1-2

Asetusten tuominen toiseen tietokoneeseen

1. Jos haluat tuoda ESET-tuotteen asetukset yhdestä tietokoneesta toiseen, toista vaiheet 1 ja 2 (edellä) toisessa tietokoneessa.

2. Valitse Import settings (Tuo asetukset), napsauta Browse (Selaa) -kuvaketta ... siirtyäksesi .xml-tiedostoon, jonka haluat tuoda (joka on tallennettu julkiselle asemalle tai USB-muistitikulle), ja napsauta Import (Tuo). Toisen tietokoneen asetukset ovat nyt samanlaiset kuin ensimmäisen tietokoneen.

Kuva 2-1

Konfigurointi .xml-tiedoston lähettäminen ESETin asiakaspalveluun

Jotta ESETin asiakaspalvelu voisi auttaa sinua paremmin tapauksen kanssa, se voi pyytää .xml-tiedostoa, joka sisältää ESET-tuotteesi asetukset. Vastaa tähän pyyntöön ja liitä siihen osassa I luomaasi .xml-tiedosto.