[KB523] Velg hvilken versjon av ESET Home and Small Office-produktet for Windows du vil laste ned (32-bit, 64-bit eller ARM)

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problem

• Du får feilmeldingen "Denne installasjonspakken støttes ikke av denne prosessortypen".
  • ESETs tekniske støtte har henvist deg til denne artikkelen for å finne ut om systemet ditt er 32-biters, 64-biters eller ARM

Detaljer

Klikk for å utvide

Hvis du ikke har aktiveringsnøkkelen, kan du gå til siden for tapt abonnement for å hente den. Det aktive (ikke utløpte) ESET-abonnementet inkluderer både 32-biters, 64-biters og ARM-versjoner av ESET-produktet.

Løsning

Bedriftsbrukere: Hvilken versjon (32-biters eller 64-biters) av ESETs endepunktprodukter bør jeg laste ned?

Windows 10 og nyere

1. Trykk på Windows + Q-tasten , skriv Kontrollpanel i søkefeltet og velg Kontrollpanel. Klikk på System.

2. Systemtypen din vises i delen System .

3. Klikk på den aktuelle lenken for ditt system for å laste ned ESET-produktinstallasjonsprogrammet.

Brukere av Windows 8.1 og tidligere

Fra og med ESET Windows Home-produktversjon 16.1 støttes ikke lenger Windows 8.1 og tidligere. Du finner mer informasjon i Microsoft Windows Support Policy and ESET products.