[KB523] Välj vilken version av din ESET Windows Home-produkt som ska laddas ner (32-bitars, 64-bitars eller ARM)

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Du får felmeddelandet "Det här installationspaketet stöds inte av den här processortypen"
  • ESET:s tekniska support har hänvisat dig till den här artikeln för att ta reda på om ditt system är 32-bitars, 64-bitars eller ARM
  • Jag är en företagsanvändare

Detaljer

Klicka för att expandera

Om du inte har din aktiveringsnyckel eller ditt användarnamn och lösenord kan du hämta dem på vår sida för förlorade prenumerationer. Din aktiva (ej utgångna) ESET-prenumeration omfattar både 32-bitars-, 64-bitars- och ARM-versionerna av din ESET-produkt.

Lösning

Windows 10 och senare

Windows 11 Update

The Windows 11 update may affect the compatibility of your ESET product on Windows 10 operating systems.

• Home users: If your ESET product is version 13 or 14, you do not need to make any changes. Visit our article for more information about the update.
  • Business users: The ESET product versions listed here are all compatible with the update.

Video Tutorial

1. Tryck på Windows + Q , skriv Kontrollpanelen i sökfältet och välj Kontrollpanelen. Klicka på System.

2. Din systemtyp visas i avsnittet System .

3. Klicka på lämplig länk för ditt system i tabellen nedan.

64-bitars nedladdning 32-bitars nedladdning Ladda ner ARM
ESET Säkerhet Ultimate ESET Säkerhet Ultimate ESET Säkerhet Ultimate
ESET Smart Security Premium ESET Smart Security Premium ESET Smart Security Premium
ESET Internetsäkerhet ESET Internetsäkerhet ESET Internetsäkerhet
ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus
Användare av Windows 8.1 och tidigare

Från och med ESET Windows Home Products version 16.1 stöds inte längre Windows 8.1 och tidigare. Mer information finns i Microsoft Windows Support Policy och ESET-produkter.