[KB523] Vælg, hvilken version af dit ESET Home and Small Office-produkt til Windows du vil downloade (32-bit, 64-bit eller ARM)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Du modtager fejlmeddelelsen "Denne installationspakke understøttes ikke af denne processortype".
  • ESET's tekniske support har henvist dig til denne artikel for at finde ud af, om dit system er 32-bit, 64-bit eller ARM

Detaljer

Klik for at udvide

Hvis du ikke har din aktiveringsnøgle, kan du hente den på vores side om mistede abonnementer. Dit aktive (ikke udløbne) ESET-abonnement omfatter både 32-bit-, 64-bit- og ARM-versionerne af dit ESET-produkt.

Løsning

Erhvervsbrugere: Hvilken version (32-bit eller 64-bit) af ESET endpoint-produkter skal jeg downloade?

Windows 10 og nyere

1. Tryk på Windows tasten + Q-tasten , skriv Kontrolpanel i søgefeltet, og vælg Kontrolpanel. Klik på System.

2. Din systemtype vises i afsnittet System .

3. Klik på det relevante link for dit system for at downloade ESET-produktinstallationsprogrammet.

Windows 8.1 og tidligere brugere

Fra og med ESET Windows home products version 16.1 understøttes Windows 8.1 og tidligere ikke længere. For mere information, se Microsoft Windows Support Policy and ESET products.