[KB3330] Gamer modus in ESET Windows producten

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Oplossing

Gamer modus is een functie in ESET Windows producten:

• Activeert zichzelf  wanneer ESET detecteert dat u een applicatie in volledig scherm gebruikt.

• Maximaliseert prestaties en minimaliseert meldingen tijdens het gebruiken van een applicatie in volledig scherm.

• Stelt geplande taken uit(Zoals, updaten van de database met viruskenmerken of geplande scans).
  • Schakelt meldingen uit.

• Vermindert het CPU gebruik van ESET om prestaties te verbeteren.

In deze afbeelding is de Gamer-modus handmatig geactiveerd

Normaal zou u deze melding niet krijgen in uw ESET Windows product. Dit omdat de Gamer modus automatisch wordt uitgeschakeld bij het verlaten van een volledig scherm applicatie.