[KB251] hoeveel virussen detecteren ESET producten?

Oplossing

Sinds het begin van gebruik van heuristiek verbrede de detetectie mogelijkheden voorbij een specefieke groep virussen, er is geen exact totaal van het aantal virussen dat ESET kan detecteren.

En natuurlijk is er geen bestaand anti-virus programma wat elk virus ter wereld kan detecteren. En om de detectie van virussen door ESET te verbeteren, gebruikt ESET de meest geavanceerde en

heuristische technieken. Als u een verdacht bestand of programma vind die niet word gedetecteerd door ESET, geef dit dan door aan het ESET lab voor analyse.