[KB7104] Offlineopdateringer til servere eller klientarbejdsstationer med ESET-produkter installeret

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Opdater klientarbejdsstationer i et lukket miljø (ingen internetadgang)
  • Opdater klientarbejdsstationer, der ikke har internetadgang, men stadig modtager opdateringer fra en computer i netværket

Løsning

1. Forudsætninger
  2. Indstil den computer, der er forbundet til internettet, som et opdateringsspejl

Forudsætninger

I. Indstil computeren, der er forbundet til internettet, som et opdateringsspejl

1. Opret mapper til brug af Mirror-værktøjet:

• En mappe til offline-licensfilen, f.eks: C:\mirror
  • En mappe til mellemliggende filer, f.eks: C:\mirror\temp
  • En mappe til de downloadede filer, f.eks: C:\mirror\out
  1. Kopier Mirror-værktøjet til den ønskede mappe.

2. Kopier en offline-licensfil (f.eks. offline.lf) til den ønskede mappe (f.eks. C:\mirror).

3. Åbn kommandoprompten, naviger til mappen Mirror tool, og kør kommandoen med følgende syntaks:

MirrorTool.exe --mirrorType regular --intermediateUpdateDirectory c:\mirror\temp --offlineLicenseFilename c:\mirror\offline.lf --outputDirectory C:\mirror\out

Download af modulopdateringer kan tage længere tid, afhængigt af internetforbindelsens hastighed og størrelsen på de downloadede filer.

1. Aktivér opdateringsspejlet og HTTP-serveren.

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET endpoint-produkt.

2. Tryk på F5-tasten for at få adgang til Avanceret opsætning.

3. Klik på Update, og udvid ProfilesUpdate Mirror. Klik på knappen ved siden af Create update mirror for at aktivere det, og klik på Edit ved siden af Storage folder for at angive stien (i dette eksempel C:\mirror\out). Kontrollér, at knappen ved siden af Aktiver HTTP-server er aktiveret. Du kan eventuelt konfigurere andre HTTP-serverparametre (brugernavn, adgangskode, port). Klik på OK.

Figur 1-1

II. Opret en politik for offline-computere, der administreres af ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem, for at downloade opdateringer til ESET-sikkerhedsproduktmoduler fra spejlet

1. Open ESET PROTECT or ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in. ppp

2. Klik på PolitikkerNy politik.

Figur 2-1
  3. Skriv et navn på din politik i feltet Navn, og klik på Fortsæt.

Figur 2-2
  4. Vælg ESET-sikkerhedsproduktet fra drop-down-menuen (i eksemplet er ESET Endpoint for Windows valgt). Klik på Opdater, og udvid ProfilerOpdateringer. Klik på knappen ved siden af Vælg automatisk for at deaktivere det. I feltet Custom server skal du skrive IP-adressen på en spejlserver, der er oprettet i afsnit I. Brug følgende format til IP-adressen: http://xx.xx.xx.xx:xxxx. Klik på Fortsæt.

Administration af både servere og slutpunkter

Hvis du administrerer ESET PROTECT-servere og slutpunkter i offline-netværket, skal du oprette en separat politik for hver type ESET-sikkerhedsprodukt.

Figur 2-3
  5. Klik på Tildel.

Figur 2-4
  6. Vælg de computere, hvor du vil tildele politikken, og klik på OK.

Figur 2-5
  7. Klik på Udfør for at anvende politikken på de valgte computere. Så snart computerne modtager politikken, vil de installerede ESET-sikkerhedsprodukter opdatere deres programmoduler offline fra det spejl, du har oprettet i afsnit I.