[KB7104] Offline-päivitykset palvelimille tai asiakastyöasemille, joihin on asennettu ESET-tuotteita

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Päivitetään asiakastyöasemat suljetussa ympäristössä (ei Internet-yhteyttä)
  • Päivitä asiakastyöasemat, joilla ei ole Internet-yhteyttä, mutta jotka saavat silti päivityksiä verkon tietokoneelta

Ratkaisu

1. Edellytykset
  2. Aseta Internetiin yhdistetty tietokone päivityspeiliksi

Edellytykset

I. Aseta Internetiin liitetty tietokone päivityspeiliksi

1. Luo kansioita Mirror-työkalun toimintaa varten:

• Kansio offline-lisenssitiedostoa varten, esim: C:\mirror
  • Kansio välitiedostoja varten, esim: C:\mirror\temp
  • Kansio ladatuille tiedostoille, esim: C:\mirror\out
  1. Kopioi Mirror-työkalu haluttuun kansioon.

2. Kopioi offline-lisenssitiedosto (esimerkiksi offline.lf) haluttuun kansioon (esimerkiksi C:\mirror).

3. Avaa komentorivi, siirry Mirror-työkalun kansioon ja suorita komento seuraavalla syntaksilla:

MirrorTool.exe --mirrorType regular --intermediateUpdateDirectory c:\mirror\temp --offlineLicenseFilename c:\mirror\offline.lf --outputDirectory C:\mirror\out

Moduulipäivitysten lataaminen voi kestää kauemmin riippuen Internet-yhteyden nopeudesta ja ladattujen tiedostojen koosta.

1. Ota Update Mirror ja HTTP-palvelin käyttöön.

1. Avaa ESET-lopputuotteen pääohjelmaikkuna.

2. Paina F5-näppäintä päästäksesi lisäasetuksiin.

3. Napsauta Päivitä ja laajenna ProfiilitPäivityspeili. Ota päivityspeili käyttöön napsauttamalla Create update mirror (Luo päivityspeili ) -kohdan vieressä olevaa vaihtokytkintä ja määritä polku (tässä esimerkissä C:\mirror\out) napsauttamalla Storage folder (Tallennuskansio ) -kohdan vieressä olevaa Edit (Muokkaa ) -painiketta. Varmista, että Enable HTTP Server (Ota HTTP-palvelin käyttöön ) -vaihtoehto on käytössä. Voit myös määrittää muita HTTP-palvelimen parametreja (käyttäjänimi, salasana, portti). Napsauta OK.

Kuva 1-1

II. Käytännön luominen ESET PROTECTin tai ESET PROTECT On-Premin hallinnoimille offline-tietokoneille ESETin tietoturvatuotemoduulien päivitysten lataamiseksi peilipalvelusta

1. Open ESET PROTECT or ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in. ppp

2. Valitse KäytännötUusi käytäntö.

Kuva 2-1
  3. Kirjoita käytäntösi nimi Nimi-kenttään ja napsauta Jatka.

Kuva 2-2
  4. Valitse ESET-turvatuote avattavasta valikosta (esimerkissä on valittu ESET Endpoint for Windows ). Napsauta Päivitä ja laajenna ProfiilitPäivitykset. Poista se käytöstä napsauttamalla Choose automatically (Valitse automaattisesti ) -kohdan vieressä olevaa vaihtokytkintä. Kirjoita Custom server (Mukautettu palvelin ) -kenttään kohdassa I luodun peilipalvelimen IP-osoite. Käytä IP-osoitteessa seuraavaa muotoa: http://xx.xx.xx.xx:xxxx. Napsauta Jatka.

Sekä palvelimien että päätepisteiden hallinta

Jos hallinnoit ESET PROTECT -palvelimia ja päätelaitteita offline-verkossa, sinun on luotava erillinen käytäntö kullekin ESET-turvatuotetyypille.

Kuva 2-3
  5. Napsauta Assign (Määritä).

Kuva 2-4
  6. Valitse tietokoneet, joille haluat määrittää käytännön, ja napsauta OK.

Kuva 2-5
  7. Valitse Finish (Valmis ), kun haluat soveltaa käytäntöä valittuihin tietokoneisiin. Heti kun tietokoneet saavat politiikan, asennetut ESET-turvatuotteet päivittävät ohjelmamoduulinsa offline-tilassa kohdassa I luomastasi peilistä.