[KB5657] Aktivér og konfigurer ESET Safe Banking & Browsing

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Klik for at udvide

En genstart af systemet er påkrævet efter installation af ESET Security Ultimate, ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security eller ESET Small Business Security for at tillade den fulde funktionalitet af Safe Banking & Browsing-funktionen. Brug af den sikrede browser uden genstart vil beskytte brugerne mod potentielle sikkerhedsrisici, men det vil ikke kryptere data fra keyloggers.

Løsning

Enheder med ARM-processorer

Safe Banking & Browsing understøttes kun af Firefox og Microsoft Edge webbrowsere, når en enhed har en ARM-processor.

Opdater din browser til den nyeste version

For at sikre kompatibilitet er de nyeste versioner af browsere muligvis ikke understøttet i den første udgivelse.

Hvis du har opdateret din browser til den seneste version, der ikke understøttes, kan du åbne og bruge den sikrede browser.

Safe Banking & Browsing sikrer, at alle onlinetransaktioner er beskyttet i et pålideligt og sikkert miljø.

ESET Security Ultimate, ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security og ESET Small Business Security indeholder alle en indbygget liste over foruddefinerede websteder, der udløser den ESET-beskyttede browser. Den sikrede browser krypterer kommunikationen mellem dit tastatur og browseren for at give ekstra sikkerhed mod keyloggers til banktransaktioner, kreditkortnumre og andre følsomme personlige data.

Systemkrav

Se oplysninger om understøttede browsere.

Åbn den sikrede browser Safe Banking & Browsing

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

2. Klik på Safe Banking & Browsing. Alternativt kan du åbne det installerede ESET Safe Banking & Browsing-program fra dit skrivebord.

Figur 1-1
  3. Den sikrede browser ESET Safe Banking & Browsing åbnes med en grøn kant omkring sig og tagget Secured by ESET i højre side af browservinduet. Klik på ESET-logoet i tagget for at få flere oplysninger og menuen Indstillinger , eller klik på X-ikonet for at slå den sikrede browserbeskyttelse fra (din webbrowser vil ikke blive slået fra).

Figur 1-2
    Protokol til fjernskrivebord

Hvis du tilgår den sikrede browser ESET Safe Banking & Browsing ved hjælp af Remote Desktop Protocol (RDP), vil der blive vist en meddelelse i browservinduet.

Figur 1-3

Få adgang til din banks hjemmeside (ESET Smart Security Premium og ESET Internet Security version 16.x)

Foruddefineret liste over websteder

ESET Smart Security Premium og ESET Internet Security version 16.x indeholder en foruddefineret liste over websteder, der vil udløse ESET Banking & Payment-beskyttelsesmeddelelsen .

Gå ind på din foretrukne bank- eller betalingshjemmeside. Hvis webstedet er på den foruddefinerede liste over websteder, vil ESET Banking & Payment Protection spørge dig, om du vil åbne webstedet med en sikret browser.

Før du fortsætter på hjemmesiden, skal du vælge mellem de to indstillinger, der er beskrevet nedenfor, og klikke på Ja, åbn sikret browser.

• Husk valg for denne hjemmeside - den sikrede browser fra ESET Banking & Payment protection åbnes automatisk, næste gang du besøger denne hjemmeside.
  • Spørg hver gang - du vil se ESET Banking & Payment protection Continue browsing with more protection? hver gang du navigerer til denne hjemmeside.
    Figur 2-1

Tilføj, rediger eller fjern bankwebsteder (ESET Smart Security Premium og ESET Internet Security version 16.x)

Du kan tilføje en hjemmeside eller redigere listen over beskyttede hjemmesider automatisk, så den sikrede browser ESET Banking & Payment Protection åbnes.

1. Åbn hovedprogramvinduet for dit ESET Windows-produkt.

2. Tryk på F5-tasten for at åbne Avanceret opsætning.

Sikre alle browsere

Når Secure all browsers er aktiveret, starter alle understøttede browsere i en sikker tilstand. Dette giver dig mulighed for at browse på internettet, få adgang til netbank og foretage onlinekøb og transaktioner i ét sikkert browservindue uden omdirigering.

Figur 3-1

Læs mere om Secure all browsers option.

Sikre alle browsere og Aktivér beskyttet omdirigering af websteder

Du kan ikke aktivere Sikker alle brows ere og Aktivér omdirigering af beskyttede websteder samtidig. Der kan kun vælges én.

3. Klik på BeskyttelserBrowserbeskyttelse, og kontrollér, at knappen ved siden af Aktiver omdirig ering af beskyttede websteder er aktiveret. Genstart din webbrowser. Når browseren er genstartet, skal du klikke på Rediger ved siden af Beskyttede websteder.

Figur 3-2
  4. I vinduet Beskyttede hjemmesider skal du klikke på Tilføj og skrive eller kopiere/indsætte bankhjemmesiden i det relevante felt. Klik på Rediger eller Slet for at redigere eller fjerne eksisterende hjemmesider, hvis det er nødvendigt. I vinduet Tilføj websted skal du vælge, hvordan du vil åbne webstedet (i dette eksempel er Sikker browser valgt). Klik på OK OKOK for at lukke vinduerne og forlade den avancerede opsætning.

Figur 3-3