[KB333] Nulstil adgangskoden til dine indstillinger ved hjælp af ESET's oplåsningsværktøj (11.1 og tidligere)

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Udgave

Denne artikel gælder for tidligere versioner af ESET-produkter

Hvis dit ESET-produkt er version 11.1 eller tidligere, skal du følge trinnene i denne artikel.

Hvis dit ESET-produkt (home) er version 11.2 og nyere, click here.

Hvis dit ESET-produkt (business) er version 7.1 eller nyere, click here.

• Spørger efter en adgangskode, når man forsøger at få adgang til programindstillingerne
  • Brugerdefineret adgangskode virker ikke
  • Glemt brugerdefineret adgangskode til programindstillinger
  • Lås op eller nulstil adgangskoden til avanceret opsætning
  • Du skal bruge oplåsningskoden (downloadet og kørt unlock.exe)

Android-brugere

Mit brugernavn, min adgangskode eller min licensnøgle virker ikke

Mit ESET-program opdateres ikke korrekt

Detaljer

ESET Windows Home-produkter giver mulighed for at oprette en brugerdefineret adgangskode for at få adgang til programindstillinger. Hvis dit system er en del af et firmanetværk, skal du kontakte din netværksadministrator for at få hjælp.

Løsning

Hvis du ikke kender din brugerdefinerede adgangskode, kan du bruge ESET Unlock Utility til at fjerne den og gendanne din adgang til konfigurationsindstillingerne. ESET's tekniske support kan kun give oplåsningskoder til brugere, der kan validere og verificere deres installerede ESET-produkt med adgangskode til beskyttelse af indstillinger aktiveret.

BEMÆRK:

Brugerdefineret adgangskode er forskellig fra det ESET-udstedte brugernavn og adgangskode, som ESET sendte til dig ved køb af dit produkt).

Følg instruktionerne nedenfor for at bruge ESET Unlock Utility til at generere en oplåsningskode:

1. Klik på følgende link, og gem ESET Unlock Utility på dit skrivebord:

Download unlock.exe

1. Dobbeltklik på filen med navnet unlock.exe. Der vises et vindue med et numerisk oplåsnings-ID.
Brugere af Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 10

Du skal højreklikke på ESET Unlock Utility og klikke på Kør som administrator.

Figur 1-1

1. Hvis du endnu ikke har kontaktet ESET's tekniske support, skal du indsende en supportanmodning til teknisk support, der indeholder det oplåsnings-id, du genererede i trin 2, samt det ESET-udstedte brugernavn, adgangskode og/eller licensnøgle, der blev sendt til dig efter købet. Når du har åbnet supportformularen, skal du navigere til Home User & Small Office Support " Other question or feedback (none of the above) " Request unlock code to access password protected settings. Når du er færdig, skal du fortsætte til trin 4.

Hvis du allerede har åbnet en supportanmodning til teknisk support, skal du svare på deres e-mail med oplåsningskoden, der er genereret af ESET Unlock Utility, og derefter springe til trin 5.

1. Du vil modtage en e-mail fra ESET Technical Support med et unikt sagsnummer. Luk ESET Unlock Utility, mens du venter på e-mailsvaret fra ESET's tekniske support. Oplåsningskoden vil være placeret øverst i e-mailen efter sætningen Nedenfor er den oplåsningskode, du har anmodet om.

Figur 1-2

2. Kør ESET Unlock Utility igen, og indtast den numeriske oplåsningskode fra ESET's tekniske support (fra trin 4) i feltet Enter Code. Når du er færdig med at indtaste koden, skal du trykke på Enter.
    Brugere af Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 10

Du skal højreklikke på ESET Unlock Utility og klikke på Kør som administrator.

Figur 1-3

3. Åbn hovedprogramvinduet for dit Windows ESET-produkt.

4. Tryk på F5-tasten for at åbne vinduet Avanceret opsætning. Hvis vinduet Avanceret opsætning vises, er adgangskoden blevet fjernet.

5. Klik på OK.

6. Genstart din computer.