[KB8227] Problemen oplossen die worden veroorzaakt door het hernoemen van ESET Dynamic Threat Defense of ESET Enterprise Inspector

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

• U hebt rapporten, dynamische groepen, meldingen of andere typen regels die filteren voor ESET Dynamic Threat Defense of ESET Enterprise Inspector
  • Uw rapporten, dynamische groepen en meldingen of andere typen regels worden niet langer uitgevoerd in ESET PROTECT/ESET PROTECT Cloud

Details

Klik hier om expand

ESET Dynamic Threat Defense (EDTD) en ESET Enterprise Inspector (EEI) hebben een nieuwe naam gekregen. Bestaande sjablonen en regels die op EDTD en EEI filteren, moeten worden bijgewerkt.

• ESET Dynamic Threat Defense heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk ESET LiveGuard Advanced. Wijzig sjablonen die voorheen Dynamic Threat Defense bevatten in ESET LiveGuard.
  • ESET Enterprise Inspector is hernoemd naar ESET Inspect. Wijzig sjablonen die voorheen ESET Enterprise Inspector bevatten in ESET Inspect

Oplossing

Benader de namen van sjablonen en regels naar ESET LiveGuard of ESET Inspect

Required user permissions

This article assumes that you have the appropriate access rights and permissions to perform the tasks below.

If you use the default Administrator user or are unable to perform the tasks below (the option is unavailable), create a second administrator user with all access rights.

Sjablonen en regels

Bewerk geen afzonderlijke regels bij. Gebruikers moeten sjablonen bijwerken. Bijgewerkte sjablonen zullen automatisch de bijbehorende regels bijwerken.

De stappen om EDTD/EEI bij te werken zijn hetzelfde. Gebruikers moeten de hernoemde versie van het specifieke product invoeren.

ESET raadt aan de volgende sjablonen/regels die filteren voor ESET Dynamic Threat Defense (EDTD)/ESET Enterprise Inspector (EEI) te controleren:

Het onderstaande voorbeeld bevat stappen voor het bijwerken van de Detectienaam in een Dynamisch Groepsjabloon. Gebruikers moeten alle sjablonen in alle secties bijwerken die filteren op EDTD/EEI op naam.

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.
    of
    Open ESET PROTECT in your web browser and log in.

2. Klik op More.

Figuur 1-1
  3. Klik op Dynamische groepssjablonen.

Figuur 1-2
  4. Selecteer de sjabloon en klik op het menupictogram links van de groepsnaam. Klik op Bewerken.

Figuur 1-3
  5. Bewerk indien nodig de naam en beschrijving van de Dynamische groepssjabloon.

6. Klik op Expressie.

Figuur 1-4

7. Klik op het vervolgkeuzemenu Operatie en selecteer OR (Minstens één voorwaarde moet waar zijn).

Figuur 1-5
  8. Klik op Voeg regel toe.

Figuur 1-6
  9. Selecteer het item dat moet worden bijgewerkt. Bijvoorbeeld Licentienaam, Scannernaam, enz. In het onderstaande voorbeeld ziet u Detectienaam. Klik op de pijl naast Actieve detecties en selecteer Detectienaam. Klik op OK.

Figuur 1-7
  10. In het vervolgkeuzemenu naast Actieve detecties . Detection name, selecteert u bevat. Gebruikers die EDTD hebben, typen ESET LiveGuard. Voor gebruikers die EEI hebben, typt u ESET Inspect. Klik op Voltooien.

Example

Detectienaam is een voorbeeld van de vele items die gebruikers mogelijk moeten bijwerken. Gebruikers moeten alle items bijwerken die filteren op Dynamic Threat Defense of ESET Enterprise Inspector. (Bijvoorbeeld licentienaam, scannernaam, enz.)

Figuur 1-8
  11. Herhaal dit voor alle sjablonen die filteren op EDTD/EEI.
Updatetijd

Veranderingen aan sjablonen/regels zullen agenten niet onmiddellijk bereiken. De timing van updates is gebaseerd op reeds bestaande regels in ESET PROTECT/ESET PROTECT Cloud en netwerkinstellingen.