[KB6380] Anti-phishing inschakelen in ESET Mobile Security producten voor Android

Probleem

Oplossing

Beginnen met ESET Mobile Security: Stap 5 van 6

Vertrouwde vriend toevoegen| SMS & Oproepfilter

Video tutorial

Phishing

De term phishing beschrijft een criminele activiteit die de manipulatie van gebruikers gebruikt om toegang te krijgen tot gevoelige gegevens zoals bankrekeningnummers, creditcardnummers, pincodes of gebruikersnamen en wachtwoorden.

We raden u aan Anti-Phishing in te schakelen voor maximale bescherming tegen potentiële phishing-aanvallen. Nadat u de installatie van ESET Mobile Security of ESET Endpoint Security voor Android hebt voltooid, moet u toegankelijkheidsmachtigingen voor ESET inschakelen om de volledige functionaliteit van de antiphishingmodule in te schakelen voor alle internetbrowsers (bijv. Chrome, Firefox, Opera Mini) ).

Anti-Phishing kan worden geïntegreerd met de meest voorkomende webbrowsers die beschikbaar zijn op Android OS. Andere browsers zijn mogelijk niet-beschermd omdat ze onvoldoende integratie bieden voor anti-phishing. We raden u aan geen niet-ondersteunde webbrowsers te gebruiken om de functie Anti-Phishing volledig te gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om toegankelijkheidsrechten in te schakelen en Anti-Phishing in te schakelen.

1. Open ESET Mobile Security voor Android.

2. Tik op Anti-Phishing.
Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Anti-Phishing heeft toegankelijkheidsrechten nodig om correct te kunnen werken. Tik op Toestaan in het scherm Toegankelijkheid toestaan. Tik niet op Negeer dit probleem.
Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op OK in het Toepassinsmachtigingen scherm.
Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In de Services sectie, tik op ESET Mobile Security of ESET Endpoint Security, afhankelijk van het product.
Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik naast Uit op de schuifregelaar om de toegankelijkheidsmachtigingen in te schakelen
Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op OK om de machtigingen voor Antiphishing correct te laten werken en daarna op Aanzetten.
Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten
Als de OK knop niet actief is, klikt u hier.
Als de OK-knop niet reageert wanneer u erop tikt en u Android 6 (Marshmallow) gebruikt, kan dit worden veroorzaakt door een andere app die de machtiging screenoverlay gebruikt.Als u inschakelen voor toegankelijkheid voor antiphishing wilt inschakelen, moet u de machtiging screenoverlay uitschakelen voor deze app. Ga hiervoor naar:
  1. InstellingenApps.
  2. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer de optie screenoverlay over andere apps.
  3. Selecteer de problematische applicatie.
  4. Schakel de optie screenoverlay over andere apps uit.
  5. Herhaal de stappen om de functie in te schakelen
Als u een Samsung apparaat heeft, volgt u de volgende stappen:
  1. InstellingenApplicaties → Applicatie beheer.
  2. Tik op Meer in de hoek en selecteer Screenoverlay uitschakelen.
  3. Selecteer de problematische applicatie en blokkeer de rechten.
  4. Herhaal de stappen om de functie in te schakelen

Antiphishing is nu ingeschakeld en u bent beschermd tegen potentiële phishing-aanvallen.

Figuur 1-7