[KB5844] Repareer een ESET installatie met de installatie wizard

Probleem

• Doe een reparatie van de installatie om problemen op te lossen met uw ESET product.

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Oplossing

1. Klik op Start → Alle programma’s → ESET → ESET Security → Verwijderen.

Windows 8/10: Druk tegelijk de Windows toets + R in, typ Control in het lege veld en klik op OK. Klik op Verwijder een programma, selecteer uw ESET product en klik op Wijzigen

2. Klik op Volgende.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Repareren.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik opnieuw op Repareren om het reparatieproces te starten.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Als het reparatieproces compleet is klikt u op Voltooien. Start hierna uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zou uw probleem verholpen moeten zijn.

Als dit niet het geval is neemt u dan alstublieft contact op met de ESET klantenservice.