[KB3074] Belangrijke functies van ouderlijk toezicht in uw ESET in ESET Smart Security Premium en ESET Internet Security

Details

Ouderlijk toezicht is geïntroduceerd in ESET Smart Security 6. Het helpt ouders hun kinderen te beschermen terwijl ze het internet gebruiken. Ouderlijk toezicht heeft onder andere aanpasbare gebruikersaccount machtigingen, web filtering en hou de activiteiten bij van ingestelde accounts. Het volgende artikel bevat een overzicht van de module Ouderlijk toezicht, evenals de belangrijkste functies die u zullen helpen de effectiviteit van de functie voor ouderlijk toezicht te maximaliseren.

Oplossing

Ouderlijk toezicht in of uitschakelen

Belangrijkste kenmerken en extra configuratie

Ouderlijk toezicht in of uitschakelen

Om de Ouderlijk toezicht module te openen:

1. Open uw Windows ESET product.

2. Klik op Instellingen  Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op de schakelaar naast Ouderlijk toezicht om deze in of uit te schakelen. Een groene schakelaar betekent dat Ouderlijk toezicht is ingeschakeld, een gele schakelaar betekent dat de functie niet volledig is ingesteld, en een rode schakelaar betekent dat de functie gepauzeerd is.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op de pijl naast Ouderlijk toezicht om de instellingen te bekijken.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Belangrijke kenmerken en extra configuratie

De ouderlijk toezicht module bestaat uit een snelle in/uit schakel functie, ook bevat deze een lijst van actieve Microsoft Gebruikersaccounts. Als u klikt op Ingeschakeld kunt u Ouderlijk toezicht tijdelijk uitschakelen voor een bepaalde duur. U kunt deze weer inschakelen op elk gewenst moment door te klikken uitgeschakeld > inschakelen.

• Activiteiten bijhouden, controleren: Klik op hulpmiddelen > Logbestanden > Ouderlijk toezicht een gedetailleerd logboek van Ouderlijk toezicht activiteit (geblokkeerde pagina's, de rekening van de pagina is geblokkeerd, reden, enzovoort).