[KB2795] Instellingen voor ouderlijk toezicht met wachtwoord beveiligen (14.x - 16.x)

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Oplossing

Wachtwoordbeveiliging

Het wachtwoord voor ouderlijk toezicht dat u kiest om uw instellingen voor ouderlijk toezicht te beschermen, is standaard ook het wachtwoord voor programma-instellingen in uw ESET-product.

Als u Parental Control niet gebruikt, configureer een instellingenwachtwoord zonder Parental Control in te schakelen.

Voordat u ESET Parental Control configureert

Windows gebruikersaccounts moeten beschikbaar zijn voor elke persoon die toegang heeft tot de computer. Zonder deze belangrijke stap is Ouderlijk toezicht niet effectief in het beschermen van kinderen tegen ongepaste webinhoud.

1. Stel Windows-gebruikersaccounts in voor elke persoon die toegang heeft tot de computer. Voor informatie over het instellen van Windows-gebruikersaccounts klikt u op de betreffende link hieronder:

2. Open het hoofdprogrammavenster van uw ESET Windows product.

3. Klik op Setup → Security tools.

Figuur 1-1
  1. Verifieer of Ouderlijk toezicht is ingeschakeld en klik op de pijl naast Parental Control.

Figuur 1-2
  1. Klik op Alle instellingen beveiligen met een wachtwoord. Typ uw wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen en klik OK.

U wordt nu om een wachtwoord gevraagd wanneer u met een wachtwoord beveiligde functies of instellingen in de gebruikersinterface probeert te openen.