[KB7636] Tillat systemutvidelser for ESET-produktet for Mac

Utgave

Systemutvidelse blokkert

Programmet/appen [ESET-produktet] prøvde å laste inn nye systemutvidelser. For å aktivere disse utvidelsene åpner du Personvern og sikkerhet i Systeminnstillinger.

macOS Ventura (13) og
nyere
macOS Monterey (12) og tidligere

Datamaskinen er ikke beskyttet

Systemutvidelser som [ESET-produktet ditt] trenger, ble blokkert av macOS. For å aktivere beskyttelse åpner du Systeminnstillinger og tillater at systemprogramvare fra [ESET-produktet ditt] lastes inn.

Detaljer

Klikk for å utvide

I macOS Big Sur (11) erstattet systemutvidelser kjerneutvidelser. For å laste inn nye systemutvidelser fra tredjeparter må brukeren godkjenne utvidelsene.

Se Apples dokumentasjon om systemintegritetsbeskyttelse.

Løsning

macOS Ventura (13) og nyere

1. Klikk på Åpne systeminnstillinger.

Hvis du ikke ser noen varsler, klikker du på Apple-menyen SysteminnstillingerPersonvern og sikkerhet øverst til høyre på skjermen.

Figur 1-1
  2. I delen Sikkerhet klikker du på knappen Detaljer ved siden av Enkelte systemprogrammer krever din oppmerksomhet før de kan brukes.

Figur 1-2
  3. Bruk Touch ID eller klikk på Bruk passord... og skriv inn brukernavn og passord, og klikk deretter på Lås opp.

Figur 1-3
  4. Klikk på vippeknappene ved siden av alle ESET-alternativene, og klikk på OK.

Figur 1-4

macOS Monterey (12) og tidligere
  1. Klikk på Åpne systeminnstillinger eller Åpne sikkerhetsinnstillinger.

Hvis du ikke ser noen varsler, klikker du på Apple-menyen SysteminnstillingerSikkerhet og personvern øverst til høyre på skjermen.

Figur 2-1
  2. Klikk på låseikonet nederst til venstre for å tillate endringer.

Figur 2-2
  3. Bruk Touch ID eller klikk på Bruk passord... og skriv inn brukernavn og passord, og klikk deretter på Lås opp.

Figur 2-3
  4. Klikk på Detaljer.

Figur 2-4
  5. Merk av i alle avmerkingsboksene for ESET-produktet for macOS og klikk på OK.

Figur 2-5
  6. Klikk på låseikonet for å lagre og lukke sikkerhets- og personverninnstillingene, og start deretter datamaskinen på nytt.