[KB7636] Salli järjestelmälaajennukset ESET-tuotteellesi Macille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Järjestelmälaajennus estetty

Ohjelma/sovellus [ESET-tuotteesi] yritti ladata uusia järjestelmälaajennuksia. Voit ottaa nämä laajennukset käyttöön avaamalla Järjestelmäasetusten Tietosuoja ja suojaus -kohdan.

macOS Ventura (13) ja uudemmat
macOS Monterey (12) ja aiemmat
versiot

Tietokonettasi ei ole suojattu

MacOS esti [ESET-tuotteesi] tarvitsemat järjestelmälaajennukset. Ota suojaus käyttöön avaamalla Järjestelmäasetukset ja salli [ESET-tuotteesi] järjestelmäohjelmiston lataaminen.

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

MacOS Big Surissa (11) järjestelmälaajennukset korvasivat ytimen laajennukset. Jotta uudet kolmannen osapuolen järjestelmälaajennukset voidaan ladata, käyttäjän on hyväksyttävä laajennukset.

Katso Applen dokumentaatiota System Integrity Protection.

Ratkaisu

macOS Ventura (13) ja uudemmat

1. Napsauta Avaa järjestelmäasetukset.

Jos et näe ilmoituksia, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Apple-valikkoa JärjestelmäasetuksetYksityisyys ja turvallisuus.

Kuva 1-1
  2. Napsauta Tietoturva-osiossa Yksityiskohdat-painiketta Joidenkin järjestelmäohjelmistojen käyttäminen vaatii huomiosi ennen kuin niitä voi käyttää.

Kuva 1-2
  3. Käytä Touch ID:tä tai valitse Käytä salasanaa... ja kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja valitse sitten Avaa lukitus.

Kuva 1-3
  4. Napsauta kaikkien ESET-vaihtoehtojen vieressä olevia valintaruutuja ja napsauta OK.

Kuva 1-4

macOS Monterey (12) ja aiemmat versiot
  1. Napsauta Avaa järjestelmäasetukset tai Avaa suojausasetukset.

Jos et näe mitään ilmoituksia, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Omenavalikkoa JärjestelmäasetuksetTurvallisuus ja yksityisyys.

Kuva 2-1
  2. Salli muutokset napsauttamalla vasemmassa alareunassa olevaa lukkokuvaketta.

Kuva 2-2
  3. Käytä Touch ID:tä tai valitse Käytä salasanaa... ja kirjoita käyttäjätunnus ja salasana ja valitse sitten Avaa lukitus.

Kuva 2-3
  4. Napsauta Tiedot.

Kuva 2-4
  5. Valitse kaikki valintaruudut ESET-tuotteesi macOS:lle ja napsauta OK.

Kuva 2-5
  6. Tallenna ja sulje Security & Privacy -asetukset napsauttamalla lukkokuvaketta ja käynnistä tietokone uudelleen.