[KB963] Welke databases worden ondersteund door ESET Remote Administrator (ERA)?

Oplossing

Standaard gebruikt ERA de Microsoft Access engine. De volgende databases worden ook ondersteund:

•   Microsoft SQL server
  •   Oracle
  •   MySQL (versie 4.1 en later)
Het type database kan worden geselecteerd tijdens de Advanced installation en kan niet gewijzigd worden na de installatie. Tijdens de ERA Server setup dient u Advanced (Fully customized installation) te selecteren als installatie type in het Select type of installation venster (Afbeelding. 1-1) en klik vervolgens op Next. Selecteer u database type in het Select database venster (Afbeelding. 1-2). Het selecteren van MS SQL server, Oracle of MySQL benodigd verdere database configuratie.

Afbeelding. 1-1

Afbeelding. 1-2

Voor verdere informatie over database types dient u sectie 2.2.3.4, “Database types supported by ERA server” in de ESET Remote Administrator handleiding.