[KB6453] Wat is XData en beschermt ESET mij hiertegen?

Oplossing

Ja, ESET producten detecteren en blokkeren XData malware als een Win32/Filecoder.NLN. ESET detecteert en beschermt u tegen deze bedreiging sinds 18 mei 2017.

Als u dit artikel bezoekt omdat uw computer door XData is geïnfecteerd, kunt u de ESET AES-NI decryptor tool gebruiken

Om het hoogste beveiligingsniveau te behouden, zorg ervoor dat u regelmatige updates van de productmodule ontvangt. Standaard wordt uw ESET-product automatisch per uur bijgewerkt als u een geldige licentie heeft.

Als u uw ESET-productlicentie moet vernieuwen om de laatste update van de productmodule te ontvangen, gaat u naar onze verleng pagina. Open uw ESET-product en klik op Update → Update nu om te allen tijde handmatig naar updates te kijken.

Als u geen ESET product gebruikt, scant u uw pc met onze Online Scanner, of probeer ESET 30 dagen gratis.