[KB932] Downloaden en installeren van de proefversie van een ESET Windows thuis product.

Oplossing

1. Klik hieronder de juiste link aan om naar de productpagina van uw product te gaan. Klik op download en installeer het ESET product van uw keuze.
  1. Klik op Gratis trial. Als hierom gevraagd wordt slaat u het installatiebestand op, op de door u gekozen locatie.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Als de download gereed is gaat u naar het installatiebestand en dubbelklikt u hierop om het installatieproces te starten. Volg de instructies in de installatie wizard.
  3. Na het afronden van installatie klikt u op Voltooien. Het Product Activeren scherm zal vanzelf openen. Klik aan de rechterkant van het scherm op Gratis proeflicentie.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Registreer uw licentie door alle gevraagde velden in te vullen, waarna u klikt op Activeren

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Error 0024

Als u de foutmelding "Error 0024 – Unable to activate trial license because the specified email address has already been registered," krijgt tijdens het activeren  dan heeft u al een 30 dagen proeflicentie gebruikt en zou u een volledige versie moeten aanschaffen om gebruik te blijven van maken ESET.

5. Na het voltooien van het activatieproces krijgt u een e-mail toegezonden met uw proef Gebruikersnaam, Wachtwoord en Licentiecode. Uw ESET product zal geactiveerd worden en uw virus signature database zal updates gaan downloaden. u kunt zien hoeveel tijd u nog gebruik kunt maken van uw proeflicentie in het algemene scherm van uw ESET product.