[KB2886] Mijn ESET-product upgraden van de proefversie naar de volledige versie

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Oplossing

1. Koop een abonnement
  2. Activeer het product met uw activeringssleutel

Ik ben een Linux-gebruiker

Ik ben een Mac OS X gebruiker

I. Een abonnement kopen

Om de proefversie van uw ESET Windows home-product te upgraden naar de volledige versie, moet u eerst een abonnement kopen. Nadat u de aankoop hebt voltooid, ontvangt u een e-mail van ESET (noreply@orders.eset.com) met een nieuwe activeringssleutel. Als u al een abonnement hebt aangeschaft, activeert u uw Activation Key.

1. Open het hoofdvenster van uw ESET Windows-product.

2. Klik op Abonnement kopen en volg de instructies van de ESET online winkel om uw product te kopen. Voor persoonlijke assistentie in Noord-Amerika belt u 866-343-3738, optie 1 (maandag - vrijdag, 6:00 - 18:00, PST).

Afbeelding 1-1

II. Product activeren met uw activeringssleutel

1. Open het hoofdvenster van uw ESET Windows-product.

2. Klik op Product activeren.

Afbeelding 2-1
  1. Klik op Een gekochte activeringssleutel gebruiken.

Afbeelding
    2-2
  1. Typ of kopieer/plak de activeringssleutel uit de e-mail noreply@orders.eset.com na uw aankoop in het lege veld en klik op Doorgaan. Klik hier als u geen activeringssleutel hebt of geen e-mail met abonnementsinformatie hebt ontvangen na uw aankoop.

Afbeelding 2-3
  2. Klik op Activeren.

Afbeelding
    2-4
  1. Klik op Gereed. Uw product is nu geactiveerd en volledig functioneel.

Afbeelding 2-5