[KB3249] Hoe upgrade ik mijn ESET Cyber Security Pro van de trial naar de volledige versie?

Oplossing

Om uw trial versie van ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro te upgraden naar de volledige versie moet een licentie aangeschaft worden. Na de aanschaf van uw licentie ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord, welke u kunt gebruiken om de volledige versie van uw ESET product te activeren.

I. Koop een licentie

1. Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik op Bijwerken → Product activeren.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Licentie kopen. U wordt naar de aankooppagina geleid.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Volg de on-screen instructies om uw licentie aan te schaffen. Wanneer u de aanschaf heeft uigevoerd, ontvangt u een e-mail met uw ESET Licentiecide. Ga door met stap II om deze gegevens in de ESET software in te voeren.

II. Activeren met uw Licentiecode

1. Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?
  1. Klik op Bijwerken → Product activeren.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Vul de licentiecode in en klik op Activeer

Figuur 2-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De software is nu geactiveerd. Klik op Gereed.

Figuur 2-3