[KB2582] Hoe kan ik het icoon van ESET Cyber Security(Pro) toevoegen aan mijn Dock?

Oplossing

1. Open ESET Cyber Security (Pro) Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik in de ESET-software op Instellingen  Voorkeuren voor toepassing opgeven….

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Interface.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer het vinkboxje naast Toepassing in Dock weergeven en sluit dit scherm. Herstart vervolgens uw apparaat zodat de wijzingen doorgevoerd kunnen worden.