[KB3237] Download, installeer en activeer ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro

Oplossing

1. Verwijderandere antivirus softwarevan uw systeem.
  2. Klik op onderstaande link om het juiste pakket te downloaden:

ESET Cyber Security ESET Cyber Security Pro

1. Het installatiebestand zal nu in uw Downloadsmap of de standaard ingestelde map van uw browser verschijnen. Klik op het bestand om deze te openen.
  2. Klik nu 2 maal op Installeren ESET Cyber Security of Installeren ESET Cyber Security Pro. Als het gevraagd wordt, klik dan opVolgendeom de installatie wizzard te openen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Lees de Introductieen klik op Ga door.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Bekijk de Systeemvereistenen klik op Ga door.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Ga door→Akkoord.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het Versiecontrolevenster, klikt u op Ga door. We raden je aan om de laatste versie te installeren als er aangegeven wordt dat deze beschikbaar is.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer een installatie methode en klik op Ga door.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer uw voorkeur voor deESET LiveGriden klik op Ga door.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer uw voorkeur voorPotentieel ongewenste toepassingenen klik op Ga door.

Figuur 1-8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Installeer.

Figuur 1-9
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als het u gevraagd wordt, geef dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van het administrator account op en klik op Installeer.

Figuur 1-10
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De installatie zal na een paar minute klaar zijn. Zodra het venster De installatie is gelukt verschijnt, klikt u op Sluit.

Figuur 1-11
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Na het voltooien van de installatie, komt er een venster naar voren om de software te activeren. In het veldLicentiecode, typt u uw licentiecode in en klikt u op Activeren. Zorg ervoor dat ook de koppeltekens worden gebruikt

Als het activatie venster niet automatisch opent, Klik dan op hetoficoon in de menu balk.Selecteer danOpen ESET Cyber SecurityofESET Cyber Security Proen klik dan op Activeren.

Video tutorial

Klik hier als u geen licentiesleutel heeft.

Figuur 1-12
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u de licentiecode juist heeft ingevuld, zult u het vensterActivering is geluktkrijgen.Klik op Gereedom de activatie te voltooien. Uw product zal nu automatisch de laatste database met viruskenmerken downloaden.

Figuur 1-13
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Alleen voor Cyber Security Pro gebruikers:In het vensterNieuwe netwerkverbinding gedetecteerd, selecteert u uw voorkeur voor hetProfielen klikt u op OK.

Figuur 1-14