[KB7795] Apache Tomcat ei toimi - vianmääritys ESET PROTECT On-Prem -ohjelmalle (Windows)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Ratkaisu

Apache Tomcat vaatii Javan:
  • Varmista, että Java, ESET PROTECT On-Prem ja Apache Tomcat ovat 64-bittisiä.
  • Jos järjestelmääsi on asennettu useita Java-versioita, suosittelemme, että poistat aiemmat Java-versiot ja pidät vain uusimman version.
  • Tammikuusta 2019 alkaen Oracle JAVA SE 8:n julkiset päivitykset yrityskäyttöön, kaupalliseen tai tuotantokäyttöön edellyttävät kaupallista lisenssiä. Jos et osta JAVA SE -tilausta, voit käyttää Asenna ESET PROTECT Web Console käyttäen JDK:ta -opasta siirtyäksesi ilmaiseen vaihtoehtoon.

Tarkista Apache Tomcat -palvelu

Jos ESET PROTECT Web Console ei ole käynnissä, tarkista, onko Apache Tomcat -palvelu käynnissä:

1. Paina Windows-näppäintä + R, kirjoita services.msc ja paina Enter-näppäintä.

2. Etsi Apache Tomcat -palvelu ja tarkista, että Status (Tila ) -sarakkeessa on Running (Käynnissä ). Jos se ei ole käynnissä, valitse Apache Tomcat Käynnistä.

Java-päivityksen virheilmoitus vastaanotetaan (virhekoodi 1)

Kun yrität käynnistää palvelua, saatat saada seuraavan virheilmoituksen, joka voi johtua Java-päivityksestä: "Windows ei voinut käynnistää Apache Tomcat on Local Computer. Lisätietoja saat tarkastelemalla järjestelmän tapahtumalokia. Jos kyseessä on muu kuin Microsoftin palvelu, ota yhteys palvelun toimittajaan ja katso palvelukohtainen virhekoodi 1.""

Jos saat tämän virheilmoituksen yrittäessäsi käynnistää Apache Tomcat -palvelua, noudata seuraavia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Siirry hakemistoon %TOMCAT_HOME%\bin (esimerkiksi C:\Program Files\Apache Software Foundation\apache-tomcat-9.0.40\bin) ja kaksoisnapsauta tomcat9w.exe-tiedostoa.

Esimerkkejä

Tomcat_folder ja tomcat9w.exe ovat esimerkkejä - käytä järjestelmän todellisia nimiä.

Kuva 1-1
  2. Napsauta Java, poista valintaruudun Käytä oletusarvoa -valintaruutu ja valitse Java-virtuaalikoneen tiedostopolku(C:\[Java-kansion polku]\bin\server\jvm.dll tai C:\[Java-kansion polku]\bin\client\jvm.dll) ja napsauta OK.

Kuva 1-2
  3. Käynnistä Apache Tomcat -palvelu. Palvelun pitäisi käynnistyä ongelmitta.

Lisätietoja on ESET PROTECT On-Prem -ohjelman vianmäärityksessä.