[KB7710] Siirrä hallitut tietokoneet nykyisestä ESET PROTECT Server -palvelimesta uuteen ESET PROTECT Server -palvelimeen (Windows)

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

Required user permissions

This article assumes that you have the appropriate access rights and permissions to perform the tasks below.

If you use the default Administrator user or are unable to perform the tasks below (the option is unavailable), create a second administrator user with all access rights.

1. Uuden ESET PROTECT Server -palvelimen asentaminen
  2. Vie varmennepalvelin uudesta ESET PROTECT Server -palvelimesta
  3. Vie agentin varmenne
  4. Tuo Certificate Authority (CA) .der-tiedosto olemassa olevaan ESET PROTECT Server -palvelimeen
  5. Siirrä asiakastietokoneet vanhasta palvelimesta

Ratkaisu

Ennen siirtoa

Ennen siirtoa purkaa kaikkien ESET Full Disk Encryptionilla salattujen työasemien salaus. Voit salata ne, kun siirto on valmis.

I. Asenna uusi ESET PROTECT Server -palvelin

1. Asenna ESET PROTECT Server käyttämällä All-in-one-paketin asennusohjelmaa (Windows) tai valitse jokin muu asennustapa (Windowsin manuaalinen asennus, Linux tai Virtual Appliance).

2. Tuo kaikki tarvittavat ESET-lisenssit ESET PROTECT On-Prem -palvelimeen.

II. Vie varmentaja uudesta ESET PROTECT Server -palvelimesta (tässä esimerkissä Server One)

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Napsauta Lisää-kuvaketta Varmentajat.

3. Napsauta ESET PROTECT -varmenneviranomainen ja valitse Vie julkinen avain.

4. Tiedosto tallennetaan .der-tiedostopäätteellä.

Kuva 1-1

III. Agenttivarmenteen .pfx-tiedoston vienti uudesta ESET PROTECT Server -palvelimesta

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.
  2. Napsauta Lisää-kuvaketta...→ Vertaisvarmenteet.

3. Napsauta Agenttivarmenne ja valitse Vie.

4. Tiedosto tallennetaan .pfx-tiedostopäätteellä.

1. Tallenna .pfx- ja .der-tiedostot jaettuun sijaintiin, johon on pääsy palvelimelta kaksi.
    Kuva 2-1

IV. Tuo varmenteen myöntäjän (CA) .der-tiedosto olemassa olevaan ESET PROTECT Server -palvelimeen (tässä esimerkissä Server Two)

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Napsauta Lisää-kuvaketta.. . → Varmentajat.

3. Napsauta Toiminnot ja valitse Tuo julkinen avain.

Kuva 3-1
  1. Napsauta Choose file to upload, siirry jaettuun sijaintiin, johon olet tallentanut Certificate Authority (CA) .der -tiedoston, valitse tiedosto ja napsauta sitten Open.
    Kuva 3-2
  1. Kirjoita Kuvaus ja napsauta Tuo.

Kuva 3-3
  1. Kun varmenteen tuonti on onnistunut, napsauta Sulje. Palvelimen yksi varmentaja on nyt palvelimen kaksi varmentajien luettelossa.

Kuva 3-4

Varmista, että viety agenttivarmenne .pfx-tiedosto on käytettävissä nykyisessä ESET PROTECT Server -palvelimessa (Server Two) ja jatka asiakastietokoneiden siirtämistä nykyisestä ESET PROTECT Server -palvelimesta uuteen ESET PROTECT Server -palvelimeen.

V. Asiakastietokoneiden siirtäminen vanhasta palvelimesta

Varoitus

Jos asiakastietokoneet on salattu ESET Full Disk Encryption-ohjelmalla, purkaa niiden salaus ennen siirtämistä toiseen ESET PROTECT Server -palvelimeen, jotta vältät palautustietojen menetyksen. Siirtämisen jälkeen voit salata asiakastietokoneet uudelleen uudella ESET PROTECT Server -palvelimella.

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Napsauta Policies (Käytännöt) -painiketta.

3. Valitse ToiminnotUusi.

Kuva 4-1
  1. Kirjoita käytännölle nimi ja valinnainen kuvaus asianmukaisiin kenttiin.

Kuva 4-2
  1. Napsauta Settings (Asetukset), valitse ESET Management Agent (ESET-hallintaagentti ) avattavasta valikosta ja napsauta Edit server list (Muokkaa palvelinluetteloa).

Kuva 4-3
  1. Napsauta Add (Lisää). Kirjoita uuden palvelimen FQDN / IP-osoite Host-kenttään ja napsauta OK.

Kuva 4-4
  1. Varmista, että uuden palvelimen FQDN / IP-osoite on oikein ja napsauta Tallenna.

Kuva 4-5
  1. Napsauta Change certificate (Vaihda varmenne) -painiketta.

Kuva 4-6
  2. Valitse Mukautettu varmenne ja napsauta kansiokuvaketta.

Kuva 4-7
  3. Siirry uudesta ESET PROTECT Server -palvelimesta vietyyn Agent Certificate .pfx-tiedostoon, valitse tiedosto ja napsauta OK.

Kuva 4-8
  4. Agenttivarmenne on käytännesäännössä.

Kuva 4-9
  1. Napsauta AssignAssign, valitse asiakastietokone (valitse vain yksi käynnistettäväksi) siirrettäväksi uuteen palvelimeen. Napsauta OK.

Kuva 4-10
  2. Napsauta Finish (Valmis).

3. Varmista, että testiasiakastietokone on nyt yhdistetty uuteen ESET PROTECT -palvelimeen ja että agenttikäytännössä on oikea varmenne.

4. Kun testiasiakastietokoneen siirto on onnistunut, määritä luomaasi uutta käytäntöä muille asiakastietokoneille, jotta siirto uuteen ESET PROTECT Serveriin saadaan päätökseen.

5. Asiakastietokoneiden pitäisi nyt muodostaa yhteys uuteen ESET PROTECT Serveriin. Jos asiakkaat eivät muodosta yhteyttä, katso kohta Ongelmat ESET PROTECT Serverin päivityksen/siirtämisen jälkeen.

6. Kun kaikki toimii oikein uudessa ESET PROTECT Server -palvelimessa, poista vanha ESET PROTECT Server -palvelin varovasti käytöstä.