[KB6757] Deaktiver QUIC-protokollen i Google Chrome-browseren

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• I nogle tilfælde fungerer webbeskyttelse og forældrekontrol/webkontrol ikke korrekt, når understøttelse af QUIC er aktiveret i Google Chrome eller Microsoft Edge
  • Hvis du har oplevet nogle af disse funktionsproblemer, kan du prøve at deaktivere QUIC-support i Google Chrome eller Microsoft Edge manuelt

Detaljer

Klik for at udvide

QUIC (Quick UDP Internet Connections) er en eksperimentel transportlags-netværksprotokol designet af Google og annonceret offentligt i 2013 som en del af Chromium version 29 af Chrome internetbrowser. Protokollen blev designet til at understøtte sikre forbindelser med lav latenstid og krav til båndbredde.

QUIC er i øjeblikket aktiveret som standard i de Chromium-baserede internetbrowsere, og nogle af siderne (herunder Google og YouTube) tilbyder forbindelse via denne protokol.

Ideen med QUIC er at skabe en transport, der fungerer bedre på internettet end TCP. Ved at bruge UDP kan man optimere transportlagets algoritmer og bruge dets specifikke kryptografi (i sammenligning med TLS på HTTPS på TCP). For den lille procentdel af brugere med blokeret UDP, vender QUIC automatisk tilbage til TCP-baseret forbindelse.

Løsning

Følg nedenstående trin for at deaktivere QUIC-protokollen på Google Chrome eller Microsoft Edge internet:

1. Åbn Google Chrome eller Microsoft Edge.

2. Skriv chrome://flags i URL-adressefeltet, og tryk på Enter. For Microsoft Edge-brugere skal du skrive edge:// flags og trykke på Enter.

Figur 1-1
  3. Skriv quic i feltet Search flags for at filtrere listen over flag. Vælg Disabled i rullemenuen ved siden af Experimental QUIC protocol.

Figur 1-2
  4. Genstart Google Chrome eller Microsoft Edge, før dine ændringer træder i kraft.