[KB7740] Tietoa ESETin päätelaitetuotteiden tietoturva- ja vakauskorjauksia koskevista hotfixeistä

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Ratkaisu

Tietoturva- ja vakauskorjaukset ovat osa ESETin tuotepäivitykset. ESET käyttää Security and Stability Hotfixes -ohjelmia kriittisten ongelmien ratkaisemiseen ja ESET-tuotteesi maksimaalisen turvallisuuden ja vakauden varmistamiseen.

Security and Stability Hotfixes -päivitykset jaetaan kaikkiin ESETin yrityspäätetuotteisiin samalla tavalla kuin tavalliset uPCU-päivitykset. Niiden luonteen ja tärkeyden vuoksi Security and Stability Hotfixes -päivityksiä ei voi poistaa käytöstä, vaikka ottaisitkin automaattiset päivitykset pois käytöstä.

Hotfixit jaetaan automaattisesti kaikkiin tuettuihin versioihin. Ne käyvät läpi paljon dynaamisemmat laadunvarmistusprosessit ja sisältävät vain olennaisia muutoksia. Jokaisen Security and Stability Hotfix -päivityksen on taattava, että:

• Kaikki tietyn tuoteversion aiempien tietoturva- ja vakauspäivitysten vikakorjaukset ovat saatavilla
  • Tuotteen pää- ja sivuversiot eivät ole muuttuneet
  • Tuotteen loppukäyttäjän lisenssisopimus ei ole muuttunut
  • Mitään toimintoja ei ole lisätty, poistettu tai muutettu
  • Tuotteen laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset eivät ole muuttuneet

Ennen tietoturva- ja vakauspäivityksen asentamista ESET-tuotteesi saattaa näyttää "Tietoturvavaroitus. Restart required." (Uudelleenkäynnistys vaaditaan) tai "Security and stability update to newer version is prepared (Tietoturva- ja vakauspäivitys uudempaan versioon on valmis). Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan". Jos ennen uudelleenkäynnistystä on odottamassa lisää päivityksiä, ESET-tuotteesi päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon ja asentaa kaikki hotfixit.