[KB7740] Information om sikkerheds- og stabilitetshotfixes i ESET's endpoint-produkter

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Løsning

Sikkerheds- og stabilitetshotfixes er en del af ESET-produktopdateringer. ESET bruger Security and Stability Hotfixes til at løse kritiske problemer og sikre, at dit ESET-produkt har maksimal sikkerhed og stabilitet.

Sikkerheds- og stabilitetshotfixes distribueres til alle ESET business endpoint-produkter på samme måde som almindelige uPCU-opdateringer. På grund af deres karakter og vigtighed kan du ikke deaktivere sikkerheds- og stabilitetshotfixes, selvom du slår automatiske opdateringer fra.

Hotfixes distribueres automatisk til alle understøttede versioner. De gennemgår meget mere dynamiske kvalitetssikringsprocesser og indeholder kun væsentlige ændringer. Hver sikkerheds- og stabilitets-hotfix-opdatering skal garantere, at:

• Alle fejlrettelser fra tidligere sikkerheds- og stabilitetsopdateringer til en given produktversion er tilgængelige
  • De større og mindre produktversioner er ikke ændret
  • Produktets slutbrugerlicensaftale er ikke ændret
  • Ingen funktionalitet er blevet tilføjet, fjernet eller ændret
  • Produktets hardware- og softwarekrav er ikke ændret

Før du installerer sikkerheds- og stabilitetshotfixet, kan dit ESET-produkt vise "Sikkerhedsadvarsel. Genstart påkrævet." eller "Sikkerheds- og stabilitetsopdatering til nyere version er forberedt. Genstart din computer, så alle ændringer kan træde i kraft". Hvis der afventes flere opdateringer før en genstart, vil dit ESET-produkt automatisk opdatere til den nyeste version og installere alle hotfixes.