[KB7740] Informasjon om sikkerhets- og stabilitets-hotfixer i ESETs endepunktsprodukter

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Løsning

Security and Stability Hotfixes er en del av ESET produktoppdateringer. ESET bruker sikkerhets- og stabilitetsoppdateringer for å løse kritiske problemer og sikre maksimal sikkerhet og stabilitet i ESET-produktet.

Sikkerhets- og stabilitets-hotfixer distribueres til alle ESET business endpoint-produkter på samme måte som vanlige uPCU-oppdateringer. På grunn av deres natur og viktighet kan du ikke deaktivere sikkerhets- og stabilitets-hotfixer, selv om du slår av automatiske oppdateringer.

Hotfixer distribueres automatisk til alle støttede versjoner. De gjennomgår mye mer dynamiske kvalitetssikringsprosesser og inneholder bare viktige endringer. Alle sikkerhets- og stabilitetsoppdateringer må garantere dette:

• Alle feilrettinger fra tidligere sikkerhets- og stabilitetsoppdateringer for en gitt produktversjon er tilgjengelige
  • Produktets hoved- og underversjoner ikke er endret
  • Produktets lisensavtale for sluttbrukere er ikke endret
  • Ingen funksjonalitet er lagt til, fjernet eller endret
  • Produktets maskinvare- og programvarekrav er ikke endret

Før du installerer sikkerhets- og stabilitets-hotfixen, kan det hende at ESET-produktet viser "Sikkerhetsvarsel. Omstart påkrevd." eller "Sikkerhets- og stabilitetsoppdatering til nyere versjon forberedes. Start datamaskinen på nytt for at alle endringer skal tre i kraft". Hvis flere oppdateringer venter før omstart, vil ESET-produktet automatisk oppdatere til den nyeste versjonen og installere alle hotfixene.