[KB7729] Stop eller genstart ESET PROTECT Server-tjenesten

Løsning

Vær forsigtig, når du genstarter ESET PROTECT Services

Vær altid forsigtig, når du genstarter ESET PROTECT Server eller andre ESET PROTECT On-Prem-tjenester. Denne handling kan:

• påvirke andre brugere, der bruger ESET PROTECT Server
  • afbryde kørende serveropgaver eller udskyde deres udførelse (især hvis der anvendes throttling)
  • føre til tab af ikke-gemte indstillinger eller andre ikke-gemte oplysninger
  • forårsage yderligere CPU- og netværksbelastning

Genstart kun ESET PROTECT On-Prem-tjenesten, hvis det er nødvendigt.

Genstart tjenesten på Windows-systemer

Linux-brugere, klik her.

1. Klik på Start → Kør, skriv services.msc, og klik derefter på OK.

Figur 1-1
  2. Find ESET PROTECT Server-tjenesten i vinduet Services , højreklik på den, og vælg Stop eller Genstart i kontekstmenuen.

Figur 1-2
Genstart andre ESET PROTECT On-Prem-tjenester

Du kan også ændre (genstarte, stoppe, starte) andre ESET PROTECT On-Prem-tjenester.

Genstart tjenesten på Linux-systemer

Forskellige Linux-distributioner bruger forskellige kommandoer til at starte og genstarte tjenester. Nogle distributioner har GUI-værktøjer til dette formål (f.eks. bum).

De mest almindelige kommandoer til serviceadministration blandt Linux-distributioner er:

• systemctl
  • service
  • /etc/init.d/...
Root-privilegier er påkrævet

Root-rettigheder er påkrævet for at køre kommandoen med succes. Brug sudo, eller log ind som root.

For at genstarte ESET PROTECT Server på et Linux-system skal du stoppe tjenesten og derefter genstarte den ved hjælp af kommandoer som dem, der er vist nedenfor:

systemctl start eraserver
systemctl stop eraserver

eller

service eraserver start
service eraserver stop

eller

/etc/init.d/eraserver start
/etc/init.d/eraserver stop

Genstart andre ESET PROTECT On-Prem-tjenester

Disse eksempler kan ændres til at genstarte / starte / stoppe andre ESET PROTECT On-Prem-tjenester såsom eraagent eller eraproxy.

Hvis du vil se en liste over kørende programmer, skal du køre top eller htop (afslut programmet ved at skrive q). Hvis du vil finde ud af, hvilke ESET PROTECT On-Prem-komponenter der kører, skal du køre htop og trykke på F3-tasten for at søge efter nøgleordet era.