[KB85] Oppdater ESET-produktet for Windows til hjemmebruk og små kontorer

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

• Du vil bekrefte at du har den nyeste versjonen av ESET Home and Small Office-produktet for Windows
  • Du vil oppdatere ESET Home and Small Office-produktet for Windows til den nyeste versjonen

Detaljer

Klikk for å utvide

Som standard sjekker ESET-produktene hver time om det finnes nye oppdateringer, og de oppdateres minst én gang om dagen med nye deteksjonsmotor- og moduloppdateringer.

Se gjeldende versjon av deteksjonsmotoren.

Hvis du vil sjekke hvilken versjon av en bestemt modul som finnes i ESET-produktet ditt, kan du gå til access information about product modules in ESET home and small office product for Windows.

Løsning

Bedriftsbrukere: Sjekk versjonen av deteksjonsmotoren ved hjelp av ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

macOS-brukere: Sjekk de nyeste oppdateringene av deteksjonsmotoren for ESET Cyber Security/ESET Cyber Security Pro

Android-brukere: Oppdater deteksjonsmodulene i ESET Mobile Security for Android

Følg instruksjonene nedenfor for å se etter de nyeste programmoduloppdateringene i ESET Home- og Small Office-produktene for Windows.

1. Åpne hovedprogramvinduet for ESET Windows-produktet.

2. Klikk på Oppdater → Søk etter oppdater inger for å se om nye oppdateringer er tilgjengelige. Se de nyeste versjonene av ESET-produktene.

Figur 1-1
  3. Hvis den nye oppdateringen er tilgjengelig, klikker du på Oppdater produkt nå. Du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

4. Etter omstarten må du bekrefte at oppdateringen var vellykket.

Figur 1-2

Hvis produktet ikke kan oppdateres, follow the instructions to re-enter your ESET Activation key.