[KB85] Päivitä ESET home and small office -tuotteesi Windowsille

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Kysymys

• Haluat varmistaa, että sinulla on uusin versio ESET home and small office -tuotteestasi Windowsille
  • Haluat päivittää ESET home and small office -tuotteen Windowsille uusimpaan versioon

Yksityiskohdat

Laajenna klikkaamalla

Oletusarvoisesti ESET-tuotteet tarkistavat tunnin välein uudet päivitykset, ja niitä päivitetään vähintään kerran päivässä uusilla tunnistusmoottori- ja moduulipäivityksillä.

Katso havaintomoottorin nykyinen versio.

Voit tarkistaa, mikä versio tietystä moduulista on käytössä ESET-tuotteessasi, access information about product modules in ESET home and small office product for Windows.

Ratkaisu

Yrityskäyttäjät: Tarkista tunnistusmoottorin versio ESET PROTECTin tai ESET PROTECT On-Premin avulla

macOS-käyttäjät: Tarkista uusimmat havaintomoottorin päivitykset ESET Cyber Security/ESET Cyber Security Pro -ohjelmille

Android-käyttäjät: Päivitä havaintomoduulit ESET Mobile Security for Androidissa

Seuraa alla olevia ohjeita tarkistaaksesi uusimmat ohjelmamoduulipäivitykset ESET home and small office -tuotteisiin Windowsille.

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -tuotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse PäivitäTarkista päivitykset nähdäksesi, onko uusia päivityksiä saatavilla. Katso ESET-tuotteiden uusimmat versiot.

Kuva 1-1
  3. Jos uusi päivitys on saatavilla, valitse Päivitä tuote nyt. Sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen.

4. Vahvista uudelleenkäynnistyksen jälkeen, että päivitys onnistui.

Kuva 1-2

Jos tuotetta ei voi päivittää, noudata ohjeita syöttääksesi ESET-aktivointiavaimesi uudelleen.