[KB6282] De opstartscan in ESET Cyber Security en ESET Cyber Security Pro tijdelijk uitschakelen

Probleem

• Het opstarten van het systeem blijft hangen of duurt erg lang.

Het uitschakelen van de ESET opstartscan stelt uw computer bloot aan risico’s

De volgende procedure is slechts een tijdelijke oplossing om problemen van een toepassing van derden op te lossen. Als het mogelijk is, raden wij u aan te controleren op andere toepassingen die zijn gepland om te starten bij het opstarten en deze functies uit te schakelen of te verwijderen. ESET is niet in staat om ondersteuning voor applicaties van derden te verstrekken..

Oplossing

/storage/ESET/Platform/Publishing/images/Authoring/ImageFiles/ESET/KBTeamOnly/icons/windows_key_icon.jpg Windows gebruikersKlik hier

1. Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Hulpmiddelen Planner.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Verwijder het vinkje bij Automatische bestandscontrole met als begintijd Gebruiker aanmelden… (Er zijn namelijk meerdere opties met dezelfde naam).

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De startup scan is nu uitgeschakeld. Om de opstartscan opnieuw in te schakelen, open het hoofdvenster van het programma, en klikt u op Extra Planner en selecteer het selectievakje naast Automatische bestandscontrole bij opstarten.