[KB2385] Hoe deinstalleer of herinstalleer ik ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition voor Mac OS X?

Oplossing

Door nieuwe programma releases of corrupte installaties is het herinstalleren van uw ESET beveiligingsproduct soms noodzakelijk. De onderstaande stappen leggen uit hoe te downloaden, deinstalleren en herinstalleren van uw ESET beveiligingsproduct.

Om ESET NOD32 Antivirus voor Mac te deinstalleren volgt u de stappen hieronder:

1.  Open de ESET NOD32 Antivirus 3 installatie CD als u deze heeft, klik dubbel op de Uninstall icoon en volg de instructies. Als u geen ESET NOD32 Antivirus 4 installatie CD heeft zult u deze moeten downloaden vanaf de ESET Business Downloads page

Fig 1-1

1. Herstart uw computer.

Om ESET NOD32 Antivirus voor Mac te herinstalleren , volg de geïllustreerde instructies in ons installatie artikel.

Extra hulp