[KB8286] ESET PROTECT On-Prem Mobile Device Management-komponenten er planlagt til at udgå af drift

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problemstilling

Løsning

Den sidste understøttede udgave af MDM-komponenten til ESET PROTECT On-Prem er version 10.0.14.0. Den sidste understøttede version af MDM-komponenten til ESET Management Agent er version 11.0. MDM-komponenten vil blive fjernet i ESET PROTECT On-Prem version 11.1 (forventet medio 2024).

Vigtige datoer

• Slutningen af 2022 - 31. december 2023: ESET PROTECT On-Prem MDM-komponenten er i begrænset supportstatus indtil 31. december 2023.
  • 13. december 2023: Udgivelsesdatoen for ESET PROTECT On-Prem version 11.0 - den sidste version, der indeholder den lokale MDM-komponent
  • 1. februar 2024: Den dato, hvor MDM-komponenten blev fjernet fra depotet for at forhindre nye implementeringer og opgraderinger ved hjælp af webkonsollen. Versionstjekket for MDM i webkonsollen vil ikke længere fungere.
Support slutter for MDM-komponent

Senere på året, når dit ESET PROTECT On-Prem-produkt opdateres til version 11.1, vil MDM-komponenten ikke længere være tilgængelig (heller ikke for tidligere versioner af ESET PROTECT On-Prem). Derudover vil ESET Management Agent version 11.1 ikke indeholde Mobile Device Connector, og mobile enheders forbindelse til serveren vil gå tabt.

MDM End of Life påvirker kun ESET PROTECT On-Prem-brugere

Mobile Device Management-komponenten til ESET PROTECT (CMDM) vil fortsat være fuldt understøttet. Hvis du vil fortsætte med at bruge Mobile Device Management fra ESET Management-konsollen, skal du migrere fra ESET PROTECT On-Prem MDM til ESET PROTECT CMDM.

Brug CMDM-migreringsværktøjet til at migrere Android-enheder. Alle andre enheder skal manuelt afmeldes fra ESET PROTECT On-Prem og gentilmeldes til ESET PROTECT CMDM.

Kontakt din lokale ESET-partner for at opgradere eller få mere at vide om ESET cloud-abonnementer.

Fortsættelse af beskyttelse

Efter den 31. december 2023 vil ESET ikke yde teknisk support eller udviklingssupport til den lokale MDM-komponent. For at opretholde fuld funktionalitet skal du migrere til ESET PROTECT CMDM.

ESET Endpoint Security for Android-mobilappen vil være fuldt understøttet, når den lokale MDM-komponent når End of Life-status og vil give fuld beskyttelse på alle relevante slutpunkter/mobile enheder.

Support til administration af mobile enheder ophører

Når du opgraderer til ESET PROTECT On-Prem version 11.1, kan du ikke længere administrere dine mobile enheder med ESET PROTECT On-Prem. Enhederne forbliver synlige i konsollen, men du kan ikke administrere dem, tilføje en ny enhed eller migrere dem til skyen.

Hvis du fortsat bruger en ikke-understøttet version af ESET PROTECT On-Prem med MDM-komponenten, kan du fortsætte med at bruge ESET PROTECT On-Prem til at administrere mobile enheder. Du vil dog støde på kompatibilitetsproblemer. Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af ESET PROTECT On-Prem til at administrere alle andre slutpunkter.